Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με εκπρόσωπο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αλμυρού
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με εκπρόσωπο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αλμυρού

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με εκπρόσωπο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αλμυρού

 

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων Μπουρλής Βασίλειος  προκειμένου να τον προσκαλέσει στον ετήσιο χορό του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κτήμα «Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξης», στο Κρόκιο Αλμυρού.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αφού ευχαρίστησε τον κ. Μπουρλή για την πρόσκληση εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες του Συλλόγου,  σημειώνοντας ότι « ο Σύλλογός σας συμβάλλει στη διατήρηση της παράδοσης από γενιά σε γενιά,  ενώνοντας το χθες με το σήμερα και το αύριο.

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην παράδοση, η οποία αποτελεί μια σημαντική πτυχή του πολιτισμού μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και πρέπει να στραφούμε μέσα στην εθνική μας ψυχή προκειμένου να βρούμε τα κατάλληλα εργαλεία για μια παραγωγική αντίσταση».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το σχέδιο της Κομισιόν για το προσφυγικό – Όλες οι αλλαγές - https://t.co/gUqnJzr1uC -

  • Μασάζ στον Ερντογάν: «Κρίσιμες οι διερευνητικές με την Ελλάδα» - https://t.co/PMU6bPBf0Z -

  • Κορωνοϊός: 358 νέα κρούσματα, πέντε θάνατοι - https://t.co/CTFa9de2xs -

"Αλιεύοντας" την είδηση