Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Συνάντηση Δημ. Εσερίδη στο Υπ.Εσ. για προώθηση έργων του Δήμου Αλμυρού
Συνάντηση  Δημ. Εσερίδη στο Υπ.Εσ. για προώθηση έργων του Δήμου Αλμυρού

Συνάντηση Δημ. Εσερίδη στο Υπ.Εσ. για προώθηση έργων του Δήμου Αλμυρού

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών επισκέφτηκε ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, όπου είχε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών και με υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων και την αναπτυξιακών έργων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η επέκταση της χρηματοδότησης του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κωφών», πέραν του συμβασιοποιουμένου προϋπολογισμού, που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί. Το Υπουργείο Εσωτερικών συμφώνησε για την απορρόφηση του συνολικού ποσού χρηματοδότησης.

Επίσης συζητήθηκε η των έργων  «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας» προϋπολογισμού 1.177.000,00 «Αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου σε τμήματα του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αλμυρού» προϋπολογισμού 2.802.400,00 που έχουν υποβληθεί προς ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Τα έργα έχουν αξιολογηθεί θετικά από την Τεχνική Γραμματεία της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων ( Α.Ε.) και θα προωθηθούν άμεσα στην Τεχνική Γραμματεία του Υπουργείου Εσωτερικών οπότε και αναμένεται η υπογραφή της ένταξής τους από τον Υπουργό Εσωτερικών.

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Εσερίδης, «Θεωρούμε υποχρέωσή μας και αποτελεί δέσμευσή μας προς τους πολίτες του Δήμου Αλμυρού να ενδιαφερόμαστε μέχρι και την τελευταία ημέρα για την του τόπου μας και να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτή. Το ίδιο θα κάνουμε και από τη θέση μας ως αντιπολίτευση».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση