Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Συνάντηση Δημ. Εσερίδη στο Υπ.Εσ. για προώθηση έργων του Δήμου Αλμυρού
Συνάντηση  Δημ. Εσερίδη στο Υπ.Εσ. για προώθηση έργων του Δήμου Αλμυρού

Συνάντηση Δημ. Εσερίδη στο Υπ.Εσ. για προώθηση έργων του Δήμου Αλμυρού

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών επισκέφτηκε ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης , την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών και με υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων και την αναπτυξιακών έργων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η επέκταση της χρηματοδότησης του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κωφών», πέραν του συμβασιοποιουμένου προϋπολογισμού, που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί. Το Υπουργείο Εσωτερικών συμφώνησε για την απορρόφηση του συνολικού ποσού χρηματοδότησης.

Επίσης συζητήθηκε η πορεία των έργων  «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας» προϋπολογισμού 1.177.000,00 «Αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου σε τμήματα του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αλμυρού» προϋπολογισμού 2.802.400,00 που έχουν υποβληθεί προς ένταξη στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Τα έργα έχουν αξιολογηθεί θετικά από την Τεχνική Γραμματεία της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων ( Α.Ε.) και θα προωθηθούν άμεσα στην Τεχνική Γραμματεία του Υπουργείου Εσωτερικών οπότε και αναμένεται η υπογραφή της ένταξής τους από τον Υπουργό Εσωτερικών.

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης , «Θεωρούμε υποχρέωσή μας και αποτελεί δέσμευσή μας προς τους του Δήμου Αλμυρού να ενδιαφερόμαστε μέχρι και την τελευταία ημέρα για την ανάπτυξη του τόπου μας και να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτή. Το ίδιο θα κάνουμε και από τη θέση μας ως ».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νότιο Πήλιο: Ένας παράδεισος επί γής - https://t.co/xhvctwdLBD -

  • Προώθηση νέων γραμμών ακτοπλοϊκής διασύνδεσης Μαγνησίας και Β. Σποράδων - https://t.co/LDvZu8oPe6 -

  • Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τιμά την Εθνική Αντίσταση - https://t.co/zdjlpTsxPw -

"Αλιεύοντας" την είδηση