Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ με τον εμπορικό κόσμο του Αλμυρού
Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ με τον εμπορικό κόσμο του Αλμυρού

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ με τον εμπορικό κόσμο του Αλμυρού

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλμυρού κ. Μπούντης, ο αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Τμήματος κ. Χατζηκυριάκος και η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος κ. Κεραμίδα, με κύριο θέμα συζήτησης τον σχεδιασμό και την διαδικτυακού τόπου, όπου θα συμμετέχουν όλα τα καταστήματα του Αλμυρού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και αναζητήθηκαν οι τρόποι στήριξης αυτής της προσπάθειας από την Θεσσαλίας, βασιζόμενοι σε ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που θα επιτρέπει αυτή τη συνεργασία.

Η συνεχάρη τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για αυτή την διαδικτυακή ιδέα, τονίζοντας ότι οι αρμόδιες της Περιφέρειας θα αναζητήσουν τρόπους ώστε να τελεσφορήσει αυτή η από κοινού προσπάθεια.

Όπως ανέφεραν τα μέλη του Συλλόγου θα είναι μια πρότυπη εικονική με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως πολλαπλά καταστήματα, κουπόνια, σύστημα πόντων, σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, σύγκριση προϊόντων, παρακολούθηση τιμής και SEO.

Στόχος θα είναι η προβολή της θεματολογίας του Εμπορικού Συλλόγου με ένα σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, εμπειρία χρήστη αντιπροσωπευτική της αξίας και της ποιότητας του Εμπορικού Συλλόγου, μεγιστοποίηση της προβολής της ιστοσελίδας και προσέλκυση νέων επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Τα δικαιώματα του ονόματος καταχώρησης θα ανήκουν στον Σύλλογο Αλμυρού ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος της διαχείρισης της ιστοσελίδας.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν την αντιπεριφερειάρχη για την στήριξη της Περιφέρειας σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει ο εμπορικός κόσμος του Αλμυρού και αποφάσισαν να ορίσουν νέα προκειμένου να συζητήσουν τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση