Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Στον Αλμυρό το «11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών»
Στον Αλμυρό το «11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών»

Στον Αλμυρό το «11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών»

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, Διαμαντή Γκίκα.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η διοργάνωση μιας πανηγυρικής και πολιτιστικής εκδήλωσης με την επωνυμία «11ο και Αντάμωμα Θεσσαλών» στον Δήμο Αλμυρού. Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό Δήμο της Θεσσαλίας.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την προοπτική διεξαγωγής της ανωτέρω πολιτιστικής εκδήλωσης στην πόλη μας, το καλοκαίρι του 2019, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, το οποίο θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην περιοχή μας και θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ο πολιτισμός με τη μορφή τέτοιων εκδηλώσεων, συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία, στην τουριστική προώθηση και προβολή καθώς και στη γενικότερη αναζωογόνηση της περιοχής.

Η ολοκληρώθηκε με την εκατέρωθεν δέσμευση για αγαστή συνεργασία, ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για τη ενός πολιτιστικού γεγονότος που σκοπό έχει την τόνωση της τοπικής υπερηφάνειας και ταυτότητάς μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση