Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στον Αλμυρό το «11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών»
Στον Αλμυρό το «11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών»

Στον Αλμυρό το «11ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών»

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, ο δήμρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, συνντήθηκε στο γραφείο του, με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, Διαμαντή Γκίκα.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η διοργάνωση μιας πανηγυρικής και πολιτιστικής εκδήλωσης με την επωνυμία «11ο και » στον Δήμο Αλμυρού. Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό Δήμο της ς.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την προοπτική διεξς της ανωτέρω πολιτιστικής εκδήλωσης στην πόλη μας, το καλοκαίρι του 2019, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, το οποίο θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην περιοχή μας και θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Εν μέσω οικονομικής ς, ο πολιτισμός με τη μορφή τέτοιων εκδηλώσεων, συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία, στην τουριστική προώθηση και προβολή καθώς και στη γενικότερη αναζωογόνηση της περιοχής.

Η ολοκληρώθηκε με την εκατέρωθεν δέσμευση για αγαστή συν, ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για τη ενός πολιτιστικού γεγονότος που σκοπό έχει την τόνωση της τοπικής υπερηφάνειας και ταυτότητάς μας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση