Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος
Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος

Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος

Στο πλαίσιο της συνεχούς και πολύμορφης δραστηριότητας στη , ο ς της Χρυσής Αυγής, παρευρέθη με μέλη του Κινήματος στο «Ε' Συνέδριο Αλμυριώτικων Σπουδών».

Το Συνέδριο αυτό φυσικά είναι ενταγμένο στους σκοπούς και στις προθέσεις της περίφημης «Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού» η οποία προσφέρει ένα πολύτιμο μορφωτικό έργο υψηλής πολιτιστικής αξίας.

Την Κυριακή το πρωϊ ο Π. Ηλιόπουλος παρέστη στην ημερίδα κτηνοτρόφων που πραγματοποιήθηκε στο δάσος «Κουρί» του Αλμυρού με θέμα «Ελληνικός Ποιμενικός και Ελληνική Κτηνοτροφία».

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Π. Ηλιόπουλος ανεφέρθη στη καθοριστική σημασία που έχει η ελληνική αλλά και γενικώς ο για την ενίσχυση της Εθνικής μας Οικονομίας, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την ακατάσχετη και συστηματική ψευδολογία της ΝΔ που εκ του ασφαλούς βεβαίως, αντιτίθεται δήθεν στις καταστροφικές πολιτικές της συγκυβερνήσεως εις ό,τι αφορά την και τον κόσμο ενώ έχει υπερψηφίσει όλα τα μνημόνια.

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, οι οποίες στοχεύουν είτε στη δια της τοπικής ιστορίας είτε στην ανάδειξη παραδοσιακών αξιών και πολιτιστικών πτυχών, η δια των οποίων ανάγεται σε ανάγκη επιτακτική.

ellinkos-poimenikos-2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση