Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος
Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος

Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος

Στο πλαίσιο της συνεχούς και πολύμορφης δραστηριότητας στη Μαγνησία, ο Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, παρευρέθη με μέλη του Κινήματος στο «Ε’ Συνέδριο Αλμυριώτικων Σπουδών».

Το Συνέδριο αυτό φυσικά είναι ενταγμένο στους σκοπούς και στις προθέσεις της περίφημης «Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού» η οποία προσφέρει ένα πολύτιμο μορφωτικό έργο υψηλής πολιτιστικής αξίας.

Την Κυριακή το πρωϊ ο παρέστη στην ημερίδα κτηνοτρόφων που πραγματοποιήθηκε στο δάσος «Κουρί» του Αλμυρού με θέμα «Ελληνικός Ποιμενικός και Ελληνική Κτηνοτροφία».

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο ανεφέρθη στη καθοριστική σημασία που έχει η ελληνική κτηνοτροφία αλλά και γενικώς ο πρωτογενής τομέας για την ενίσχυση της Εθνικής μας Οικονομίας, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την ακατάσχετη και συστηματική ψευδολογία της ΝΔ που εκ του ασφαλούς βεβαίως, αντιτίθεται δήθεν στις καταστροφικές πολιτικές της συγκυβερνήσεως εις ό,τι αφορά την κτηνοτροφία και τον αγροτικό κόσμο ενώ έχει υπερψηφίσει όλα τα μνημόνια.

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, οι οποίες στοχεύουν είτε στη διαφύλαξη της τοπικής ιστορίας είτε στην ανάδειξη παραδοσιακών αξιών και πολιτιστικών πτυχών, η διαφύλαξη των οποίων ανάγεται σε ανάγκη επιτακτική.

ellinkos-poimenikos-2

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση