Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος
Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος

Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Π. Ηλιόπουλος

Στο πλαίσιο της συνεχούς και πολύμορφης δραστηριότητας στη Μαγνησία, ο της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης παρευρέθη με μέλη του Κινήματος στο «Ε' Συνέδριο Αλμυριώτικων Σπουδών».

Το Συνέδριο αυτό φυσικά είναι ενταγμένο στους σκοπούς και στις προθέσεις της περίφημης «Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού» η οποία προσφέρει ένα πολύτιμο μορφωτικό υψηλής πολιτιστικής αξίας.

Την το πρωϊ ο παρέστη στην κτηνοτρόφων που πραγματοποιήθηκε στο δάσος «Κουρί» του Αλμυρού με θέμα «Ελληνικός Ποιμενικός και Ελληνική Κτηνοτροφία».

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο ανεφέρθη στη καθοριστική σημασία που έχει η ελληνική κτηνοτροφία αλλά και γενικώς ο πρωτογενής τομέας για την ενίσχυση της Εθνικής μας Οικονομίας, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την ακατάσχετη και συστηματική ψευδολογία της Δ που εκ του ασφαλούς βεβαίως, αντιτίθεται δήθεν στις καταστροφικές πολιτικές της συγκυβερνήσεως εις ό,τι αφορά την κτηνοτροφία και τον αγροτικό κόσμο ενώ έχει υπερψηφίσει όλα τα μνημόνια.

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, οι οποίες στοχεύουν είτε στη διαφύλαξη της τοπικής ς είτε στην ανάδειξη παραδοσιακών αξιών και πολιτιστικών πτυχών, η διαφύλαξη των οποίων ανάγεται σε ανάγκη επιτακτική.

ellinkos-poimenikos-2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση