Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στον Αλμυρό η Κατερίνα Παπανάτσιου για την 140η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης
Στον Αλμυρό η Κατερίνα Παπανάτσιου  για την 140η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

Στον Αλμυρό η Κατερίνα Παπανάτσιου για την 140η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

Στην γενέτειρά της, τον , πραβρέθηκε σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 η Μαγνησίας του ΠΣ   , όπου συμμετείχε στις επετειακές εορτασμού της συμπλήρωσης 140 χρόνων από την απελευθέρωση του Αλμυρού από την τουρκική κατοχή.

Η σημερινή μέρα αποτελεί για τους σύγχρο κατοίκους του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία του τόπου. Είναι η μέρα που πριν από 140 χρόνια η πόλη ενώνεται με την ελεύθερη και αναπνέει ξανά τον αέρα της ελευθερίας.

Είναι χρέος όλων μας να τη θυμόμαστε με σεβασμό και να τη γιορτάζουμε με λαμπρότητα, καθώς η ιστορική μνήμη είναι εκείνη που συγκροτεί την ταυτότητα και διαμορφώνει τον πολιτισμό του τόπου και των κατοίκων της.

Οι σημερινοί Αλμυριώτες με αγάπη και περηφάνια για τον τόπο μας και την του, οφείλουμε με την συνεχή μας προσπάθεια να προστατέψουμε την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας, την φυσική της και να στηρίξουμε όλες τις προσπάθειες για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική άνθισή της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση