Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Στο πρόγραμμα Open Mall οι επαγγελματίες του Αλμυρού
Στο πρόγραμμα Open Mall οι επαγγελματίες του Αλμυρού

Στο πρόγραμμα Open Mall οι επαγγελματίες του Αλμυρού

Στην τελική ευθεία για την της πρότασης στα Οκτωβρίου στο πρόγραμμα (ανοικτά Κέντρα Εμπορίου) εισέρχονται οι του Αλμυρού.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε, ο Δήμος Αλμυρού, το Μαγνησίας και η Βιοτεχνών και πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού σχετική ενημερωτική εκδήλωση.

Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκε μεγάλο μέρος των ελεύθερων επαγγελματιών των οποίων τα καταστήματα βρίσκονται στους προτεινόμενους δρόμους του προγράμματος.

Τα στελέχη του μελετητικού γραφείου που έχει αναλάβει το πρόγραμμα, παρουσίασαν και ανέλυσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν προς όλους τους οι υπεύθυνες δηλώσεις, που καλούνται να συμπληρώσουν οι εμπλεκόμενοι , ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την ένταξη του προγράμματος σε αυτό.

Σε τοποθέτησή του ο πρόεδρος της Βιοτεχνών και κ. Πανταζώνας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την του θεμιτού αριθμού επιχειρήσεων που χρειάζονται για την ένταξη στο πρόγραμμα, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η ανάπλαση ολόκληρης της πόλης και όχι ενός μέρους της, αλλά και μία ενιαία, καλαίσθητη εικόνα της αγοράς που θα προϊδεάσει τον κάθε καταναλωτή ώστε να τονωθεί η κίνηση στην της πόλης.

«Σε κάθε προσπάθεια τόνωσης της αγοράς θα είμαστε παρόντες», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Αριστοτέλης , επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αποτελέσει βασικό εργαλείο αναστροφής του αρνητικού κλίματος που έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά του Αλμυρού και όχι μόνο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση