Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο καρναβάλι Ευξεινούπολης
Στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο καρναβάλι Ευξεινούπολης

Στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο καρναβάλι Ευξεινούπολης

Με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, η πρόεδρος Μαρδάκη Χρύσα και ο Αλέξανδρος Γαλατσίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, ο  Αντώνης Μηλιώνης πρόεδρος της Ομάδας Καρναβαλιού και ο Βασίλης Μπουρλής υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ομάδας Καρναβαλιού.

Κύριο θέμα συζήτησης, ο καλύτερος προγραμματισμός και συντονισμός των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει ο Ευξεινούπολης, σε συν με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Αλμυρού.

Η ανέφερε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας με μεγάλη συνδιοργανώνει για πρώτη φορά φέτος με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης τις καρναβαλικές εκ της περιοχής, εκ που είναι θεσμός πλέον για την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα στηρίξει αυτές τις εκδηλώσεις και μέσα από την συν με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου, θα προσπαθήσουν από κοινού να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο στην περιοχή, πραγματοποιώντας μια σειρά από καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, αλλά και της Ομάδας Καρναβαλιού, ευχαρίστησαν την αντιπεριφερειάρχη για την ένθερμη στήριξη των εκδηλώσεών τους, τονίζοντας ότι φέτος με τη στήριξη της Περιφέρειας οι εκδηλώσεις θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη , προσελκύοντας ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση