Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος
Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος

Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το έδωσε το παρών  ο βουλευτής ς Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, το προηγούμενο Σάββατο 16 Μαρτίου, μαζί με κλιμάκιο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για τη », της παράταξης που στηρίζει η Χρυσή Αυγή στις περιφερειακές εκλογές.
Την ενημερωτική εκδήλωση που είχε τίτλο «Τα προβλήματα που μας απασχολούν» διοργάνωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού στο Πολιτιστικό του Αλμυρού.
Όπως επεσήμανε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δέχθηκε μετά χαράς να παραστεί σε αυτήν την εκδήλωση, μια πρωτοβουλία νέων παιδιών, τα οποία αγωνιούν για τον τους.
Ο βουλευτής ς τόνισε ότι “η νεολαία είναι η αυγή του Έθ, γι' αυτό πρέπει να εγκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των νέων και η να σταθεί αρωγός τους”.
Όπως υπογράμμισε, «οι νέοι πρέπει να διαβάζουν Ιστορία, καθώς όπως είχε πει ο μεγάλος Βρεταννός ηθοποιός Πίτερ Ουστίνοφ, «Η Ιστορία είναι όπως οι καθρέπτες του αυτοκινήτου. Κοιτώντας πίσω, καθορίζεις την πορεία σου εμπρός». Αυτή τη εολαία θέλουμε. Μια εολαία άλκιμη, εύρωστη, με Αρχές και Ιδανικά, μακρυά από φθοροποιά πρότυπα, από παρακμιακές τάσεις, από τα ναρκωτικά».
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση