Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στη Βουλή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ Αλμυρού 
Στη Βουλή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ Αλμυρού 

Στη Βουλή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ Αλμυρού 

Αναφορά στην Βουλή κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Έλλειψη Ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού».

Η πρώην υπουργός αναφέρει ότι σύμφωνα με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού τα δύο ασθενοφόρα οχήματα του Κ.Υ. Αλμυρού είναι ουσιαστικά παροπλισμένα και βρίσκονται διαρκώς σε εργασίες επισκευής με αποτέλεσμα τόσο την διακινδύνευση της ανθρώπινης υγείας και της ίδιας της ζωής όσο και την δυσάρεστη εντύπωση που προκαλείται στο πληθυσμό της περιοχής από την έλλειψή τους.

Η βουλευτής επισημαίνει ότι το Αλμυρού απαιτεί και ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να ενεργήσουν άμεσα και πρακτικά για την επίλυση του θέματος αυτού πριν θρηνήσουμε την ζωή κάποιου συμπολίτη εξαιτίας της ολιγωρίας και της αδιαφορίας.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας να ασχοληθεί και να αναλάβει συγκεκριμένη δράση για το ζήτημα που παρουσιάζεται στην επιτολή του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού καθώς συστηματικά απασχολούν την τοπική κοινωνία θέματα διακομιδής ασθενών είτε λόγω έλλειψης ασθενοφόρων είτε λόγω έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων, γεγονός που έχει δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια στους κατοίκους των Δήμων της επαρχίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση