Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Στη Βουλή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ Αλμυρού 
Στη Βουλή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ Αλμυρού 

Στη Βουλή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ Αλμυρού 

Αναφορά στην Βουλή κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Έλλειψη Ασθενοφόρου στο ».

Η πρώην αναφέρει ότι σύμφωνα με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού τα δύο του Κ.Υ. Αλμυρού είναι ουσιαστικά παροπλισμένα και βρίσκονται διαρκώς σε επισκευής με τόσο την διακινδύνευση της ανθρώπινης υγείας και της ίδιας της ς όσο και την δυσάρεστη εντύπωση που προκαλείται στο πληθυσμό της περιοχής από την έλλειψή τους.

Η βουλευτής επισημαίνει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού απαιτεί και ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να ενεργήσουν άμεσα και πρακτικά για την επίλυση του θέματος αυτού πριν θρηνήσουμε την κάποιου συμπολίτη εξαιτίας της ολιγωρίας και της αδιαφορίας.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας να ασχοληθεί και να αναλάβει συγκεκριμένη δράση για το ζήτημα που παρουσιάζεται στην επιτολή του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού καθώς συστηματικά απασχολούν την τοπική θέματα διακομιδής ασθενών είτε λόγω έλλειψης ασθενοφόρων είτε λόγω έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων, γεγονός που έχει δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια στους κατοίκους των Δήμων της επαρχίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση