Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Σειρά συναντήσεων της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας με δημάρχους
Σειρά συναντήσεων της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας με δημάρχους

Σειρά συναντήσεων της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας με δημάρχους

Με σκοπό την κτγραφή και ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη είχε κλιμάκιο της Ο.Δ.Ε. ς, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημοσθένη ταόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την καταγραφή των απόψεων τόσο στο θέμα της νέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης όσο και στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση Α' βαθμού.

Στη συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, με έμφαση στα οικονομικά του Δήμου, στις ανάγκες προσωπικού, στις απαιτήσεις του τομέα της Πολιτικής Προστασίας, την και το αγροτικό.

Η καταγραφή της σημερινής κατάστασης επιτάσσει τη ριζική αναβάθμιση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, καταγγέλλοντας την για τον παραμερισμό και την απαξίωση της ς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των θεσμικών οργάνων της.

Στο κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. συμμετείχαν ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Πέτρος Μπατζιάκας, οι θεματικοί τομεάρχες Χρήστος Καραβασίλης (Παιδείας), Γιάννης Τέας (Υποδομών & Δικτύων), οι υπεύθυνοι των γραμματειών Στέλιος Πολύζος (Επιστημονικών Φορέων), Πέτρος Ζέκας (Σχέσεων Κοινωνίας – τος), η Όλγα Τσιαμήτα (Γυναικείων Θεμάτων) και ο Δημήτρης Αναστασίου (Τοπικής Αυτοδιοίκησης).

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο του Δήμου Αλμυρού Κων/νος Βαλαμούτης , ο πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Παναγιώτης Μπιζάτης και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση