Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / “Πράσινο φως” για την ανέγερση νέου κτιρίου για το 1ο νηπιαγωγείο Αλμυρού
“Πράσινο φως” για την ανέγερση νέου κτιρίου για το 1ο νηπιαγωγείο Αλμυρού

“Πράσινο φως” για την ανέγερση νέου κτιρίου για το 1ο νηπιαγωγείο Αλμυρού

Με απόφασή της, η Παιδείας , υπέγραψε την απόφαση, για την ανέγερση νέου κτιρίου, για τις ανάγκες στέγασης του 1ου νηπιαγωγείου Αλμυρού (διθέσιο).

Σύμφωνα με την απόφαση, λήφθηκε υπόψιν μεταξύ άλλων, η σύμφωνη και αναγκαιότητα ανέγερσης νέου κτιρίου για τη στέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού της Περιφερειακής Δ/νσης /θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας όπως περιγράφεται στο αρ. πρ. 9180/9-8-2019 έγγραφό της, οι τωρινές κτηριακές εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου εκ των οποίων προκύπτει ότι στεγάζεται σε κτίριο το οποίο χρονολογείται από το 1955 και δεν διαθέτει τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης σχολικής μονάδας, καθώς και το υπ’ αρ (αρ.πρ. 63975/22-04-2019 )έγγραφο της υπηρεσίας με παρατηρήσεις επί του αιτήματος εκπόνησης κτιριολογικού προγράμματος για τη στέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού του δήμου Αλμυρού.

Ειδικότερα, αποφασίζεται να εγκριθεί το κτιριολογικό του 1ου 2/Θ Νηπιαγωγείου Αλμυρού του Δήμου Αλμυρού στην Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας για την ανέγερση νέου Διδακτηρίου σε δημοτικό 1460,38τμ που βρίσκεται δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού (Δυναμικότητας 50 νηπίων).

Τα προβλεπόμενα από το συνημμένο κτηριολογικό αφορούν στα ελάχιστα όρια. Αλλαγές επιτρέπονται μόνο για τη βελτιστοποίηση των χώρων μέχρι ποσοστού αύξησης της συνολικής μικτής επιφάνειας 10%, υπό την προϋπόθεση ότι το αναθεωρημένο κτιριολογικό υπόκειται σε έγκριση από το , Έρευνας και Θρησκευμάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας - https://t.co/0KtHw1VP9x -

  • Περιβαλλοντικό πιστοποιητικό για την ΟΛΒ Α.Ε. - https://t.co/5fK9B4xU8c -

  • Διαδικτυακή ημερίδα για το «Ηλεκτρονικό Έγκλημα-Ηλεκτρονική Απάτη» - https://t.co/OK1JmmTrem -

"Αλιεύοντας" την είδηση