Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ / “Έλαμψε” η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία Αλμυρού στη Λιβαδειά
“Έλαμψε” η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία Αλμυρού στη Λιβαδειά

“Έλαμψε” η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία Αλμυρού στη Λιβαδειά

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, η Χορωδία του Δήμου Aλμυρού και όλοι όσοι τη συνόδευσαν και την παρακολούθησαν, μοιράστηκαν για ακόμη μια φορά πραγματικά πολύτιμες καλλιτεχνικές στιγμές.

Η Χορωδία, ενεργός πρεσβευτής Πολιτισμού του Δήμου Αλμυρού, εκπροσώπησε επάξια για ακόμη μια φορά την τοπική στις πολιτιστικές του Δήμου Λεβαδέων τα «ΤΡΟΦΩΝΙΑ», που οργανώνονται κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο και αποτελούν για την περιοχή κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, με μορφωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Η πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς και συμμετείχαν ακόμη 4 Χορωδιακά Σύνολα.

H Τετράφωνη Μικτή Χορωδία, υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή, καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από το κοινό και απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια, καθώς χαρακτηρίστηκε από τις αρτιότερες μουσικά παρουσίες στο χορωδιακό κομμάτι.

Η απονομή των αναμνηστικών, έγινε από τη δήμαρχο του Δήμου Λεβαδέων, κα Γιώτα Πούλου, η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της στη Χορωδία μας και την επιθυμία για περαιτέρω καλλιτεχνική συνεργασία με τον Δήμο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζεστή φιλοξενία από τους διοργανωτές, προς όλες τις χορωδίες, σε τοπικό κέντρο.

Πολύτιμη και καθοριστική για την τόσο σημαντική παρουσία, εκτός της παρουσίας των ακούραστων Χορωδών, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ήταν της Πιανίστα και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Δ.Ω.Α, Φρόσως Γαρδικλή.

Με αυτή την εκδήλωση, ολοκληρώνονται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας για το καλοκαίρι, που ήταν πολύ πλούσιο και απαιτητικό και ξεκινάει η για έναν επίσης πλούσιο χειμώνα, όπου θα συνεχίσει ακούραστα το πολιτιστικό της έργο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση