Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών στον Α/Κ Σούρπης
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών στον Α/Κ Σούρπης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών στον Α/Κ Σούρπης

Στη (χ/θ 274+620) του Αυτοκινητόδρομου .Θ.Ε. 

 

Λόγω εκτέλεσης εργασιών για την επισκευή των αρμών της γέφυρας του (274+620) στον Αυτοκινητόδρομου .Θ.Ε., για χρονικό διάστημα, από (15-01-) έως (19-01-) καθ’ όλο το 24ωρο, αποκλείονται: ο κλάδος εξόδου από τον Αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς , επί του , ο κλάδος εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς , επί του Α/Κ Σούρπης και η άνω του Α/Κ Σούρπης.

 

Η κίνηση των οχημάτων, κατά την των εργασιών, θα διεξάγεται ως ακολούθως:

 

  • Τα με προορισμό τη Σούρπη είτε θα εξέρχονται στον Α/Κ Αλμυρού (χ/θ 289+042) και μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού, της άνω διάβασης του Η-Α/Κ ΒΙ.ΠΕ Αλμυρού και τέλος της επαρχιακής οδού Παραλίας-Πτελεού θα φθάνουν στη Σούρπη, είτε θα εξέρχονται στον Α/Κ Αγίων Θεοδώρων (χ/θ 262+471), όπου θα αναστρέφονται και κινούμενα επί του Αυτοκινητόδρομου θα εξέρχονται στον κλάδο εξόδου του Α/Κ Σούρπης, στην κατεύθυνση προς .
  • Τα που επιθυμούν να εισέλθουν στον Αυτοκινητόδρομο, θα καθοδηγούνται μέσω της δυτικής και ανατολικής παράπλευρης οδού, μέχρι τον Α/Κ Αγίων Θεοδώρων, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Η αποκλειόμενη κυκλοφορία των οχημάτων επί της άνω διάβασης του Α/Κ Σούρπης μεταξύ του Δρυμώνα και της Σούρπης, θα εξυπηρετείται μέσω της υφιστάμενης κάτω διάβασης, που βρίσκεται νοτιότερα του Α/Κ Σούρπης και του τοπιού οδικού δικτύου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση