Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Προσλήψεις ΙΔΟΧ στον Δήμο Αλμυρού
Προσλήψεις ΙΔΟΧ στον Δήμο Αλμυρού

Προσλήψεις ΙΔΟΧ στον Δήμο Αλμυρού

Τον καθορισμό ειδικοτήτων, πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους,  θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού,  κατά την συνεδρίασή του την  Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα.

Επίσης  στη συνεδρίαση θα γίνει αποδοχή ένταξης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου Ανέγερση Νηπιαγωγείου Σούρπης Δήμου Αλμυρού Ν. Μαγνησίας, υποβολή πρότασης για βελτίωση προσβασιμότητας Γεωργικών & Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων Δήμου Αλμυρού και χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης της RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ στον Ανθότοπο Αλμυρού.

Τέλος ο   θα κάνει δωρεά ενός ηλεκτρονικού συστήματος (VDO), στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ το σώμα θα εγκρίνει τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων & καλαθοφόρου”, με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, θα κατανείμει πίστωση στις Σχολικές Επιτροπές /θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και θα καθορίσει τα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού για το Σχολικό έτος 2017- 2018.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Oκτώ  νέες θέσεις μόνιμων κτηνιάτρων στη Θεσσαλία από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - https://t.co/1v8sHvv4qy… -

  • Άμεση εκταμίευση των επιδοτήσεων κεφαλαίου κίνησης των τουριστικών επιχειρήσεων - https://t.co/snYdyJYdSJ… -

  • Έργο οδικής ασφάλειας στην επαρχιακή οδό Σκιάθος- Κουκουναριές #ΣκιάθοςΚουκουναριές - https://t.co/16RJtfHcM2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση