Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού
Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αλμυρού για άλλη μια χρονιά. Τόσο η επισκεψιμότητα όσο και η αγοραστική του κοινού, κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Παρά την που διανύουμε, η τοπική καθώς και οι επισκέπτες αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη το Αλμυρού, το οποίο είναι θεσμός εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί τόπο συνάντησης των απανταχού αλμυριωτών, οι οποίοι επισκέπτονται τη γενέτειρά τους, κατά την περίοδο αυτή.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της ς και ιδιαιτέρως τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους ηλεκτρολόγους, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς υπαλλήλους και την Αστυνομική Διεύθυνση ς για την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού όσο και στους αστυνομικούς, για την ορθή αστυνόμευση, τη ρύθμιση της και την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης.

Κατά το διάστημα αυτό, χάρη στη μεθοδική και οργανωμένη δράση της αστυνομικής αρχής, δεν παρατηρήθηκαν περιστατικά ς ή ς των δημοτών σε κινδύνους.

Υπάρχει η διαβεβαίωση, ότι του χρόνου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση, με σκοπό τόσο την ικανοποίηση των επισκεπτών όσο και την ψυχαγωγία τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση