Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού
Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αλμυρού για άλλη μια χρονιά. Τόσο η επισκεψιμότητα όσο και η αγοραστική δύναμη του κοινού, κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Παρά την οικονομική που διανύουμε, η τοπική καθώς και οι επισκέπτες αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη το Αλμυρού, το οποίο είναι θεσμός εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί τόπο συνάντησης των απανταχού αλμυριωτών, οι οποίοι επισκέπτονται τη γενέτειρά τους, κατά την περίοδο αυτή.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης και ιδιαιτέρως τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους ηλεκτρολόγους, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς υπαλλήλους και την Αστυνομική Διεύθυνση για την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού όσο και στους αστυνομικούς, για την ορθή αστυνόμευση, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης.

Κατά το διάστημα αυτό, χάρη στη μεθοδική και οργανωμένη δράση της αστυνομικής αρχής, δεν παρατηρήθηκαν περιστατικά κλοπής ή έκθεσης των δημοτών σε κινδύνους.

Υπάρχει η διαβεβαίωση, ότι του χρόνου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση, με σκοπό τόσο την ικανοποίηση των επισκεπτών όσο και την ψυχαγωγία τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

  • Κ. Παπανάτσιου: Στη Βουλή ερωτήματα σχετικά με την αδειοδότηση της μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Βόλο… - https://t.co/phMHXet24H -

  • Συνάντηση Δ.Σ. του Δι.Κε.Πρ.Ε. με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και την υφυπουργό Υγείας #ΔΙΚΕΠΡΕ - https://t.co/Gnn64RnNhy -

"Αλιεύοντας" την είδηση