Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού
Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αλμυρού για άλλη μια χρονιά. Τόσο η επισκεψιμότητα όσο και η αγοραστική δύναμη του κοινού, κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Παρά την οικονομική που διανύουμε, η τοπική κοινωνία καθώς και οι επισκέπτες αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη το , το οποίο είναι θεσμός εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί τόπο συνάντησης των απανταχού αλμυριωτών, οι οποίοι επισκέπτονται τη γενέτειρά τους, κατά την περίοδο αυτή.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της ς και ιδιαιτέρως τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους ηλεκτρολόγους, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς υπαλλήλους και την για την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού όσο και στους αστυνομικούς, για την ορθή αστυνόμευση, τη της κυκλοφορίας και την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης.

Κατά το διάστημα αυτό, χάρη στη μεθοδική και οργανωμένη δράση της αστυνομικής αρχής, δεν παρατηρήθηκαν περιστατικά κλοπής ή έκθεσης των δημοτών σε κινδύ.

Υπάρχει η διαβεβαίωση, ότι του χρόνου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση, με σκοπό τόσο την ικανο των επισκεπτών όσο και την ψυχαγωγία τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση