Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού
Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Πετυχημένο το παζάρι Αλμυρού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εμποροπανήγυρη Αλμυρού για άλλη μια χρονιά. Τόσο η επισκεψιμότητα όσο και η αγοραστική δύναμη του κοινού, κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Παρά την οικονομική κρίση που διανύουμε, η τοπική κοινωνία καθώς και οι επισκέπτες αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη το παζάρι Αλμυρού, το οποίο είναι θεσμός εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί τόπο συνάντησης των απανταχού αλμυριωτών, οι οποίοι επισκέπτονται τη γενέτειρά τους, κατά την περίοδο αυτή.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης και ιδιαιτέρως τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους ηλεκτρολόγους, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς υπαλλήλους και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού όσο και στους αστυνομικούς, για την ορθή αστυνόμευση, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης.

Κατά το διάστημα αυτό, χάρη στη μεθοδική και οργανωμένη δράση της αστυνομικής αρχής, δεν παρατηρήθηκαν περιστατικά κλοπής ή έκθεσης των δημοτών σε κινδύνους.

Υπάρχει η διαβεβαίωση, ότι του χρόνου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση, με σκοπό τόσο την ικανοποίηση των επισκεπτών όσο και την ψυχαγωγία τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση συμφωνητικών μίσθωσης για δύο έτη με τα ισχύοντα ποσά - https://t.co/oejLG7UGgc -

  • Ολοκληρώθηκε η εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γ. Γ. Αθλητισμού - https://t.co/h9ajbCPMdd -

  • Ο δημόσιος λόγος στην εποχή της πανδημίας - https://t.co/1DAdIpeuzc -

"Αλιεύοντας" την είδηση