Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΑΛΜΥΡΟΣ / Περιορισμένη λειτουργία των σφαγείων Ανάβρας και Αλμυρού
Περιορισμένη λειτουργία των σφαγείων Ανάβρας και Αλμυρού

Περιορισμένη λειτουργία των σφαγείων Ανάβρας και Αλμυρού

Συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Αλμυρού, Δημ. Εσερίδη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, με τον αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού, Ευάγγελο Καλαντζή, τον εκπρόσωπο του Κτηνιατρικού Τμήματος, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας & ΠΕ Σποράδων,Παντελή Καταραχιά, και τους εκπροσώπους των εκδοροσφαγέων,Ηλία Μπουκώρο και Τριαντάφυλλο Τσανή.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν τα σφαγεία Αλμυρού και Ανάβρας, τα οποία λόγω της έλλειψης προσωπικού στο Κτηνιατρικό Τμήμα Μαγνησίας, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας & ΠΕ Σποράδων, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα λειτουργίας.

Για το λόγο αυτό, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι κρεοπώλες, παραγωγοί (κτηνοτρόφοι) και έμπορου , ότι τα σφαγεία από την προσεχή Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, θα λειτουργούν 2 φορές την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα, τα Σφαγεία Αλμυρού κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ενώ τα Σφαγεία Ανάβρας, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση