Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Περιοδεία Κ. Παπανάτσιου στον Αλμυρό
Περιοδεία Κ. Παπανάτσιου στον Αλμυρό

Περιοδεία Κ. Παπανάτσιου στον Αλμυρό

Περιοδεί στην γενέτειρά της πόλη του Αλμυρού πργματοποίησε χθες (11-9-2020) η βουλευτής ς ΣΥΡΙΖΑ .

Η βουλευτής αρχικά επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά όπου συνομίλησε με παραγωγούς και εμπόρους, οι οποίοι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την τρέχουσα κατάσταση, για την κατακόρυφη πτώση του τζίρου τους και για την χαμηλή, πια, αγοραστική δύναμη του κόσμου.

Στη συνέχεια η κ. επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Κέντρου από τον διευθυντή κ. Ξηραδάκη και το προσωπικό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας ακόμα εκκρεμεί παρ' όλη την εξασφάλιση των χρημάτων από το ΠΔΕ κατά τη δια ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον αναδείχθηκε το γεγονός ότι παρόλο που βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας, το υγειονομικό υλικό προς το προσωπικό δίνεται πολύ φειδωλά,  με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις που δυσχεραίνουν το των εργαζομένων.

Η βουλευτής επισκέφθηκε στη συνέχεια το 1ο Γυμνασίου Αλμυρού όπου συναντήθηκε με τον Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων και τον διευθυντή του Γυμνασίου κ. Χατζηαυγουστίδη. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε  ανταλλάχθηκαν σκέψεις για το άνοιγμα των σχολείων και εκτέθηκαν τα προβλήματα του Γυμνασίου.

Έντονος ήταν ο προβληματισμός των γονέων για τις τάξεις με 27 εν μέσω πανδημίας .

Η βουλευτής ενημέρωσε τον Σύλλογο και τον διευθυντή ότι κατέθεσε αναφορά στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου το αίτημα του Συλλόγου για τη μη σύμπτυξη των τμημάτων της 3ης Γυμνασίου ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ανά τμήμα.

Τέλος η κ. συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Ευ. Χατζηκυριάκο και την αντιδήμαρχο Αρετή Μπέη με τους οποίους συζήτησε θέματα σχετικά με την προετοιμασία που έχει πραγματοποιηθεί από πλευράς του Δήμου για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων αλλά και τα γενικότερα ζητήματα της περιοχής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση