Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Παρέμβαση M. Χρυσοβελώνη στα αρμόδια υπουργεία για θέματα του δήμου Aλμυρού
Παρέμβαση M. Χρυσοβελώνη στα αρμόδια υπουργεία για θέματα του δήμου Aλμυρού

Παρέμβαση M. Χρυσοβελώνη στα αρμόδια υπουργεία για θέματα του δήμου Aλμυρού

 

Σε  παρέμβαση προς τους υπουργούς  Εθνικής Άμυνας  Π. Καμμένο και Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη προέβη η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας  και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας  Μ. Χρυσοβελώνη για τα προβλήματα που προέκυψαν στην περιοχή μετά τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις που σάρωσαν και την περιοχή του Αλμυρού.

Συγκεκριμένα η κα. Χρυσοβελώνη μετά τα έγγραφα που της κοινοποίησε ο δήμαρχος Αλμυρού   Δ. Εσερίδης,  ζήτησε από τα αρμόδια υπουργεία , την άμεση προώθηση των διαδικασιών έκτακτης χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου το οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την τελευταία θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Επίσης σε παρέμβασή της προς τον υπουργό Άμυνας  ζητά την αποστολή μηχανημάτων της ΜΟΜΑ για να συνδράμουν στην αποκατάσταση της βατότητας των κατεστραμμένων δρόμων.

Όπως δήλωσε η κα. Χρυσοβελώνη : «Το αγροτικό της Ανάβρας, Πτελεού, Σούρπης και Αλμυρού έχει καταστραφεί και αυτό δυσχεραίνει την μετάβαση των αγροτών και κτηνοτρόφων στις εργασίες τους με ασφάλεια. Μετά την αποστολή των αιτημάτων του Δημάρχου Αλμυρού κ. Εσερίδη προς εμένα, προέβηκα σε με  τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στο σοβαρό θέμα που έχει προκύψει σε όλο το εύρος του Δήμου Αλμυρού στο αγροτικό δίκτυο και οι άνθρωποι να μπορέσουν να μεταβούν με ασφάλεια στις εργασίες τους. Είμαι πάντα στο πλευρό όχι μόνο του Δήμου Αλμυρού αλλά και όλων των πολιτών της περιοχής μας προς όφελος πάντα το καλό του τόπου μας.»

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση