Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Παρακράτηση φορτηγού πλοίου λόγω ελλείψεων
Παρακράτηση φορτηγού πλοίου λόγω ελλείψεων

Παρακράτηση φορτηγού πλοίου λόγω ελλείψεων

Παρακράτηση  επιβλήθηκε από τη Λιμενική Αρχή Βόλου, λόγω ελλείψεων, σε φορτηγό πλοίο,  που κατέπλευσε σήμερα για εκφόρτωση  σίδερων – σκραπ. Το πλοίο, θα παραμείνει στο λιμάνι στο Τσιγκέλι Αλμυρού μέχρι να αποκατασταθούν οι ελλείψεις που έχουν παρατηρηθεί και στη συνέχεια, αφού επιθεωρηθεί εκ νέου από το Λιμεναρχείο Βόλου και τον νηογνώμονα θα δοθεί άδεια απόπλου.

Το φορτηγό πλοίο 92μ. σημαίας Σιέρα Λεόνε, κατέπλευσε στο λιμάνι Τσιγκέλι στη βιομηχανία SOVEL για να εκφορτώσει σκραπ.
Το πλοίο κατέπλευσε από την Κωστάντζα και θα απέπλεε από τη SOVEL για Λάρυμνα και στη συνέχεια για Κωστάντζα.
Το πλοίο,  μετά από έκτακτο έλεγχο από επιθεωρητή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, διαπιστώθηκε ότι βάσει του οδηγού Paris MOU, είχε ελλείψεις που έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια του πληρώματος.
Το πλοίο έχει 10 άτομα πλήρωμα Σύριους κι Ινδούς και Σύριο πλοίαρχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες βεβαιώθηκαν πάνω από 10 παραβάσεις που αφορούσαν τεχνικά θέματα και ζητήματα συντήρησης, ενώ μία εκ των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν, ήταν το γεγονός ότι η λέμβος δεν μπορούσε να απαγκιστρωθεί σε περίπτωση ανάγκης προκειμένου να επιβιβαστεί το πλήρωμα, για να “κατέβει” στη θάλασσα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ έχει ενημερωθεί η πλοικτήτρια εταιρεία και ο νηογνώμονας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Αγοραστού –Καραμανλή με εξελίξεις για την έναρξη του βόρειου τμήματος του Ε65 - https://t.co/HezBdsrrhj -

  • Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - https://t.co/fuemxdVbuG -

  • Παρέμβαση Κων. Μαραβέγια για τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων οδοποιίας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου… - https://t.co/mhfKDEYia9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση