Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Παράδοση 1.000 γάντια & 1 θερμόμετρο σώματος ανέπαφης μέτρησης με LASER στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού
Παράδοση 1.000 γάντια & 1 θερμόμετρο σώματος ανέπαφης μέτρησης με LASER  στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού

Παράδοση 1.000 γάντια & 1 θερμόμετρο σώματος ανέπαφης μέτρησης με LASER στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού

Παραδόθηκαν σήμερα Τετάρτη 6 Μαϊου 2020 από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνγησίας (ΟΕΒΕΜ) στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού 1.000 γάντια και 1 θερμόμετρο σώματος ανέπαφης μέτρησης με laser.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ο πρόεδρος Τρύφων Πλαστάρας και ο πρόεδρος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης.

Εκ μέρους του Κέντρου Υγείας Αλμυρού στην παραλαβή των υλικών, παρών ήταν ο διευθυντής του Κ.Υ. Ξηραδάκης Δημήτριος, ενώ τους εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ συνόδευσε ο διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Μουλάς Γεώργιος.

Στο πνεύμα πρωτοβουλίας της ΟΕΒΕΜ για την υποστήριξη των Δομών Δημόσιας Υγείας δεν είναι η ενίσχυση μόνο των Κεντρικών Δομών Υγείας αλλά και της Περιφέρειας. Με αυτή τη λογική ενισχύθηκε το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής τον Απρίλιο και σήμερα το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλμυρού ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη την ΟΕΒΕΜ για αυτή την κίνηση υποστήριξης, καθώς τέτοιες ενέργειες είναι πραγματικά πολύτιμες αυτές τις δύσκολες ώρες, όπως είπε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ δήλωσε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις υποστήριξης και ενίσχυσης των Δομών Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Μαγνησίας. Οφείλουμε να βοηθήσουμε την ομαλότερη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, να αποδείξουμε το αίσθημα αλληλεγγύης και την δύναμη της ομαδικότητας, επισήμανε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ.

Η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί ακόμα μία φορά τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα που ενισχύουν τον λογαριασμό ειδικού σκοπού ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και καλεί σε περαιτέρω ενίσχυση.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02 και IBAN: GR4309101070000323041720026 και ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Αθ. Λιούπη με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα αγροτών της Μαγνησίας - https://t.co/TlrK9v9g44 -

  • Αλ. Μεϊκόπουλος: Ο υπουργός Μεταφορών επιτέλους κατάλαβε ότι ο σιδηρόδρομος Μαγνησίας μπορεί και πρέπει να λειτουργ… - https://t.co/trbf9FJvGW -

  • Παραδόθηκαν 68 νέα αυτοκίνητα για ενίσχυση του στόλου αστυνομικών υπηρεσιών ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας - https://t.co/CreJLcOreZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση