Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Όπλο , φυσίγγια και μαχαίρι στο σπίτι του 30χρονου με την ηρωίνη στη Βρύναινα
Όπλο , φυσίγγια και μαχαίρι στο σπίτι του 30χρονου με την ηρωίνη στη Βρύναινα

Όπλο , φυσίγγια και μαχαίρι στο σπίτι του 30χρονου με την ηρωίνη στη Βρύναινα

Στο νοσηλεύεται ο 30χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, σε παράδρομο της ς Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης,  στο 276ο χλμ στη διασταύρωση για Βρύναινα.

Στην κατοχή του, είχε βρεθεί και έχει κατασχεθεί, ποσότητα ηρωίνης βάρους 2 γρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κακουργηματικές πράξεις.

Σε έρευνα που έγινε στο του από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού και της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το 2012, ένα μαχαίρι μήκους 28 εκ. και τρία πολεμικού όπλου.

Ο 30χρονος, φέρεται να βρίσκονταν χθες βράδυ, μαζί με έναν 40χρονο και τον άτυχο 28χρονο που εξέπνευσε αιφνιδίως σήμερα το πρωί στον Αλμυρό, σε ταβέρνα.

Ο 40χρονος αποχώρησε και ο 28χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μετέφερε με το Ε. του τον 30χρονο στο δικό του όχημα το οποίο είχε σταθμεύσει σε άλλο σημείο και αποχώρησε.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου παραγγέλθηκε νεκροψία – , η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο δειγματοληπτικός για κορωναϊό στη σορό του.

Είχε καταδικαστεί για λιπομαρτυρία και συνελήφθη

Καταδικαστική εκκρεμούσε σε βάρος 48χρονου που συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης δύο μηνών για λιπομαρτυρία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση