Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Όχι στην απομάκρυνση υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ από τον Αλμυρό
Όχι στην απομάκρυνση υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ από τον Αλμυρό

Όχι στην απομάκρυνση υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ από τον Αλμυρό

Το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ από την πόλη του Αλμυρού δεν αποτελεί την αρχή και σαφέστατα ούτε και το τέλος, μιας τακτικής ενός συνόλου συγκεκριμένων κινήσεων που στοχεύει στην εξασφάλιση-διατήρηση των οικονομικών επιδόσεων όχι μιας χώρας αλλά μιας κυβέρνησης.

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, υπογραμμίζει την θεμελιακή ανάγκη ύπαρξης υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ αφενός για την υποστήριξη της οικιακής, εμπορικής, αγροτικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής κοινότητας που λειτουργεί στη περιοχή, ένα επίπεδο που δεν επιτρέπει χρονικές παρεκκλίσεις σε τεχνικά προβλήματα που πάντα προκύπτουν.

Το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ του Αλμυρού, αποτελεί το κέντρο εξυπηρέτησης για τους κατοίκους πλήθους χωριών με θαλάσσιο, πεδινό και ορεινό χαρακτήρα, γεγονός που ανθρωπιστικά και μόνο διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την αναγκαιότητα παραμονής του στην πόλη.

Η Ένωση Επαγγελματιών, βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού επισημαίνει την ανάγκη επαναξιολόγησης του ενδεχομένου απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ πριν προκύψουν ουσιαστικότερα προβλήματα στον ενεργειακό τομέα στην ευρύτερη περιοχή.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά - https://t.co/R7yZzrvCBM -

  • Η επιστροφή του Θεόφιλου στον Βόλο - https://t.co/uknkNs3t7z -

  • Κακοκαιρία: Αγωνία για εγκλωβισμένους στον Αλμυρό Μαγνησίας - https://t.co/8N9XPEPGMX -

"Αλιεύοντας" την είδηση