Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Όχι στην απομάκρυνση υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ από τον Αλμυρό
Όχι στην απομάκρυνση υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ από τον Αλμυρό

Όχι στην απομάκρυνση υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ από τον Αλμυρό

Το ενδεχόμενο πομάκρυνσης του υποκταστήματος από την πόλη του Αλμυρού δεν αποτελεί την αρχή και σαφέστατα ούτε και το τέλος, μιας τακτικής ενός συνόλου συγκεκριμένων κινήσεων που στοχεύει στην εξασφάλιση-διατήρηση των οικονομικών επιδόσεων όχι μιας χώρας αλλά μιας κυβέρνησης.

Η , Βιοτεχνών και , υπογραμμίζει την θεμελιακή ανάγκη ύπαρξης υποκαταστήματος αφενός για την υποστήριξη της οικιακής, εμπορικής, αγροτικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής κοινότητας που λειτουργεί στη περιοχή, ένα επίπεδο που δεν επιτρέπει χρονικές παρεκκλίσεις σε τεχνικά προβλήματα που πάντα προκύπτουν.

Το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ του Αλμυρού, αποτελεί το εξυπηρέτησης για τους κατοίκους πλήθους χωριών με θαλάσσιο, πεδινό και ορεινό χαρακτήρα, γεγονός που ανθρωπιστικά και μόνο διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την αναγκαιότητα παραμονής του στην πόλη.

Η , βιοτεχνών και επισημαίνει την ανάγκη επανς του ενδεχομένου απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ πριν προκύψουν ουσιαστικότερα προβλήματα στον ενεργειακό τομέα στην ευρύτερη περιοχή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση