Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ο Κ. Πανταζώνας μαζί με τον Δημήτρη Εσερίδη στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου
Ο Κ. Πανταζώνας μαζί με τον Δημήτρη Εσερίδη στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου

Ο Κ. Πανταζώνας μαζί με τον Δημήτρη Εσερίδη στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου

Ο Κώστας Πανταζώνας,πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού και επιμελητηριακός σύμβουλος Μαγνησίας εντάσσεται στον συνδυασμό «-Ευθύνη & Δημιουργία» του δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη και εκ νέου υποψηφίου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Κώστας Πανταζώνας κατέθεσε ενώπιον όλων ένα όραμα ενεργοποίησης των δυναμικών του τόπου για το επιχειρείν, το οποίο υιοθετήθηκε ως άμεση προτεραιότητα από τη δημοτική ομάδα «-Ευθύνη και Δημιουργία».

Η μέχρι τώρα άψογη συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Αλμυρού και τον Κώστα Πανταζώνα σε θέματα που σχετίζονται με τον επαγγελματοβιοτεχνικό και κόσμο της πόλης,την κατατάσσει στους ελάχιστους Δήμους της Ελλάδας που κατάφεραν να καταθέσουν με πρόταση για το «ανοιχτό κέντρο εμπορίου open mall».

“Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού, ώστε να υλοποιήσουμε έργα που θα δώσουν νέα πνοή στον τόπο μας και θα είναι προς όφελος των πολιτών μας” τονίζει ο Δημ. Εσερίδης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση