Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ο Χρ. Τριαντόπουλος στην κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλμυρού
Ο Χρ. Τριαντόπουλος στην κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλμυρού

Ο Χρ. Τριαντόπουλος στην κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλμυρού

 Ο ς, βασικός πυλώνας του πρωτογενούς τομέα της ς, με εξωστρέφεια

 

Ο Υφ στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος βουλευτής της έας ς στη ,   Χρήστος Τριαντόπουλος, παρευρέθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην κοπή πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωση Δ Αλμυρού.

Σε μία επιτυχημένη εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Γεώργιος Γεωργαντάς και παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές ΝΔ Μαγνησίας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τον κ. Γεωργαντά, αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά της περιοχής και δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη της Νέας ς στις επερχόμενες εκλογές.

Ειδικότερα, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε τον Υπουργό [κ. Γεωργαντά], με τον οποίο συνεργαζόμαστε όλη αυτή την περίοδο σε διάφορες πτυχές της ασκούμενης πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο ς, μεταξύ πολλών άλλων καλών, έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Πρώτον, είναι πυλώνας του πρωτογενούς τομέα της Μαγνησίας, με δυναμικούς αγρότες, που παράγουν με εξωστρέφεια. Και φυσικά, είναι βασικός πυλώνας της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, όπως έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Με όλους εσάς, τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, θα πορευθούμε και στις επόμενες εκλογές. Να είμαστε όλοι καλά, νίκη στους μας για τη δεύτερη τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση