Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ο χορός της Ένωσης Επαγγελματο-βιοτεχνών- Εμπόρων και Εστίασης Αλμυρού
Ο χορός της Ένωσης Επαγγελματο-βιοτεχνών- Εμπόρων και Εστίασης Αλμυρού

Ο χορός της Ένωσης Επαγγελματο-βιοτεχνών- Εμπόρων και Εστίασης Αλμυρού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Βιοτεχνών και , το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Κτήματος Παπαθανασίου -Τιμπλαλέξη.

Την εκδήλωση συντόνισε η αντιπρόεδρος Μίνα Τελκή, ενώ ο πρόεδρος Κώστας Πανταζώνας ανέλαβε την κύρια ομιλία της εκδήλωσης.
Ο π. Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε και φέτος την πίτα και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές δουλειές.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα τραγούδι για τον Αλμυρό μας….. μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα» του Φίλιππου Πλιάτσικα με νέους στοίχους, από τον Γιώργο Τσιντσίνη. Στην ερμηνεία η ταλαντούχα Μαρία Αγγελή και τη συνόδεψε με την κιθάρα του, ο γνωστός σε όλους Φώτης Τάμπας.
Επίσης… κάτι πρωτοποριακό για τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε ένα θέαμα, που ο δεν έχει ξαναζήσει. Αerial live dance από την Αγγελική Μελή, χορογράφο και δασκάλα χορού, συνοδευόμενη από την αισθαντική φωνή του Φώτη Τάμπα.

Συγκίνηση, χαρά κι ευχές από την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, που έσβησε τη γενέθλια τούρτα της, μία ευγενική κίνηση από το ΔΣ.

Τις εκπλήξεις έκλεισε η δασκάλα χορού, χορογράφος και κριτής χορού στον Πανελλήνιο Σύλλογο Χοροδιδασκάλων και αθλητών Μαρίτα Τσάτσου, σε χορό oriental με silver wings.

Από πλευράς φορέων συμμετείχαν ο Χρήστος Καλέας,πρόεδρος Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και μέλος της ΕΣΕΕΕ, από το Επιμελητήριο Μαγνησίας ο πρόεδρος Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Βασίλειος Ζαχείλας γεν. γραμματέας, ο ικόλαος Αγγελέτος οικονομικός επόπτης, ο Γεώργιος Πλιάτσικας νομικός Σύμβουλος, ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος , πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και η Λιάγκουρα Ελένη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ο Παναγιώτης Μπούντης μέλος της ΕΣΕΕ και ο Γιάννης Τέας αντιπρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΑΛ Μαγνησίας ήταν ο γιατρός Νίκος Χαφτούρας, ο δημοσιογράφος και ο γιατρός Φώτης Χατζηδημητρίου.

Επίσης η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα , η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γεώργιος , ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης , η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Σταυραντώνη, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΛ Ηλίας Δαλακούρας, ο διοικητής Τροχαίας Βόλου, Θανάσης Κουλούρης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αλμυρού Παναγιώτης Τσιρογιάννης, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Δρυμώνας Γκουκουτούδης Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος «Πρόταση Ζωής», αντιπρόεδρος Γηροκομείου Βόλου και πρόεδρος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου Ευθύμης Ζιγγιρίδης και πρόεδροι και μέλη τοπικών φορέων και συλλόγων.

Η τυχερή της βραδιάς, που βρήκε το φλουρί, η Φωτεινή Κατσαούνη, κέρδισε 1 δωροεπιταγή των 50 ευρώ, προσφορά της Ένωσης, να την εξαργυρώσει σε κάποια από τις επιχειρήσεις του Δήμου, μία τούρτα από το ζαχαροπλαστείο «ο Τάσος» και 1 τριήμερο δι για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Art of Travel στον Αλμυρό.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, για τη μεγάλη τους προσφορά στη λαχειοφόρο, αλλά και την τοπική κοινωνία για την συμμετοχή της στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Θεωρεί ότι έγινε, ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση των σχέσεων αλληλεγγύης, συνεργασίας και συναδελφικότητας μεταξύ των μελών, αλλά και για την αμοιβαία αλληλεπίδραση με τους πολίτες – καταναλωτές της επαρχίας Αλμυρού. Είναι γνωστό, πως μόνο η εμπιστοσύνη στις μεταξύ τους σχέσεις, μπορεί να βάλει τις βάσεις για να υπερνικηθούν οι σημερινές δυσκολίες, που για πολλούς φαντάζουν ανίκητες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση