Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ζητά την άμεση και επαρκή στελέχωση του Δήμου Αλμυρού
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ζητά την άμεση και επαρκή στελέχωση του Δήμου Αλμυρού

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ζητά την άμεση και επαρκή στελέχωση του Δήμου Αλμυρού

α στελεχωθούν άμεσα οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού με το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό που θα επιτρέψει την ορθή διαχείριση των έργων που θέλει να υλοποιήσει ο Δήμος και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και να αποκτήσει ο Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης που θα του επιτρέψει να υλοποιεί πολιτικές στοχευμένες στη στήριξη και ενίσχυση του αγροτικού κόσμου και την ανάδειξη του αγροτικού προϊόντος της περιοχής, ζήτησε με ερώτησή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών ο ς του -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος .

Την ερώτηση συνυπογράφει και ο αρμόδιος τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ς Χρήστος .

Όπως επεσήμανε ο βουλευτής, μετά από συνάντησή του με το Δήμαρχο Αλμυρού Ευ. Χατζηκυριάκο, ενημερώθηκε ότι η ανάγκη για στελέχωση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου είναι παραπάνω από επείγουσα, καθώς με τις δεδομένες συνθήκες δεν υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθεί αποτελεσματικά η καθημερινότητα των κατοίκων του Αλμυρού. Ο Δήμος θα πρέπει να προσλάβει τουλάχιστον ένα (1) μηχανικό για το Τμήμα Πολεοδομίας και τουλάχιστον έναν (1) ακόμη για το Τμήμα Τεχνικών Έργων του Δήμου. «Αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών, δεν μπορεί να γίνει ορθή διαχείριση των έργων που θα πρέπει να υλοποιήσει ο Δήμος, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα ορθής εκπόνησης μελετών και αποτελεσματικής επίβλεψης», τόνισε ο Αλέξανδρος .

Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ενώ η περιοχή του Αλμυρού είναι μια κατ' εξοχήν αγροτική περιοχή, ο Δήμος με βάση το οργανόγραμμά του δεν διαθέτει Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης. «Η εν λόγω Διεύθυνση θα επιτρέπει στο Δήμο να σχεδιάζει και να υλοποιεί πολιτικές στοχευμένες στη στήριξη και ενίσχυση του αγροτικού κόσμου και την ανάδειξη του αγροτικού προϊόντος της περιοχής», σημείωσε ο Βουλευτής, ζητώντας άμεσα την πλήρη και επαρκή στελέχωση του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση