Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στον Αλμυρό
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στον Αλμυρό

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στον Αλμυρό

Στον βρέθηκε την Παρασκευή, 03/07/2020, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλμυρού  Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και πραγματοποίησε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Μαγνησίας της παράταξης “Η Θεσσαλία στην μας”  Γεώργιος Ζώγας.

Επίκεντρο της συζήτησης με τον δήμαρχο Αλμυρού αποτέλεσαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, κυρίως στις τεχνικές , καθώς και η ευρύτερη ανάγκη για εξειδικευμένο και επιστημονικά και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό στις του Δήμου, ώστε να αντιμετωπιστούν δυσλειτουργίες τόσο στην καθημερινή εξυπηρέτηση του πολίτη όσο και στη σωστή διαχείριση έργων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για την πρόοδο όλων των έργων υποδομής της περιοχής, τις εκκρεμότητες, αλλά και τις καθυστερήσεις λόγω των «άστοχων πειραματισμών» της κυβέρνησης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ .

«Ο Αλμυρός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Μαγνησίας με μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες και δε θα πρέπει η αδικαιολόγητη κωλυσιεργία της κεντρικής διοίκησης να αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής», επεσήμανε ο , ενώ σημείωσε ότι από την κοινοβουλευτική του θέση, θα προωθεί με κάθε τρόπο τα αιτήματα της περιοχής.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε, επίσης, το Κέντρο Υγείας του Αλμυρού όπου συνομίλησε με τον διευθυντή Δημήτριο Ξηραδάκη, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Κ.Υ.

Ο βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί και στη συνέχεια κατέγραψε τις άμεσες ανάγκες του Κ.Υ. τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Αφού επισημάνθηκαν οι ιδιαιτερότητες και οι αυξημένες ανάγκες του Αλμυρού λόγω του μεγάλου αριθμού εργατών γης που απασχολούνται στην περιοχή, αλλά και της τουριστικής κίνησης, ο κ. Μεϊκόπουλος υπογράμμισε πως αυτές μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο εφόσον το Κέντρο Υγείας Αλμυρού είναι αυτάρκες, επαρκώς και καταλλήλως στελεχωμένο.

Συζήτησε ακόμη για τις σχετικές κοινοβουλευτικές που έχει πραγματοποιήσει και ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα συζητήσει στη με τον Υπουργό Υγείας την επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει συνολικά για τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Μαγνησίας ενόψει της τουριστικής σεζόν και την επόμενη μέρα της πανδημίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα #λίμνηΚάρλα - https://t.co/dptkfqLHRI -

  • Σύστημα άμεσης κοινωνικής παρέμβασης και Ειδικό Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων - https://t.co/659TQSNCOL… -

  • Το πλοίο #Typhoon στη Σκιάθο - https://t.co/KAhX3yvxX1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση