Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City-Zerelia Lakes» αρχές Οκτωβρίου
Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City-Zerelia Lakes»  αρχές Οκτωβρίου

Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City-Zerelia Lakes» αρχές Οκτωβρίου

Ο Αλμυρού σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα & Σποράδων  διοργανώνουν τον  3ο Αγώνα Δρόμου Αλμυρού με την επωνυμία «Almyros CityZerelia Lakes» την πρώτη του Οκτώβρη 2019. Στις 6 Οκτωβρίου, λοιπόν, το ραντεβού  είναι στον Αλμυρό για να τρέξουν από τη νέα βιοκλιματική πλατεία της πόλης μέχρι τις μοναδικές δίδυμες μετεωριτικές λίμνες Ζερέλια και πίσω.

Για φέτος, η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα έχει κάνει τις εξής σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του : ο μεγάλος είναι πλέον 20,1Km (καθ΄ υπόδειξη των αθλητών/συμμετεχόντων στον περσυνό αγώνα ώστε να μην υπάρχουν δύο στροφές στην μεγάλη ), ενώ ο λαϊκός δρόμου αναβαθμίζεται και γίνεται πλέον 6Km.

Η διαδρομή μέχρι τις δίδυμες λίμνες είναι πλέον εξολοκλήρου ασφάλτινη (μετά την ολοκλήρωση του έργου με ασφαλτόστρωση των 2,6Km από το Δ.Δ. Ευξεινούπολης έως τις λίμνες για την ανάδειξη του έργου), η διαδρομή του αγώνα είναι σε κλειστό για τα οχήματα δρόμο και φυσικά παραμένει η ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο με ενδιάμεσο χρόνο για τα 20,1 Km καθώς και οι ηλικιακές βραβεύσεις για τον μεγάλο αγώνα των 20,1 Km.

Και μην ξεχνάμε τους παιδικούς των 1.000 μ. & 500μ. για τα παιδιά!

Άμεσα, μετά τον δεκαπενταύγουστο έρχεται η προκήρυξη και ανοίγουν οι εγγραφές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση