Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City-Zerelia Lakes» αρχές Οκτωβρίου
Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City-Zerelia Lakes»  αρχές Οκτωβρίου

Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City-Zerelia Lakes» αρχές Οκτωβρίου

Ο σε συνεργσί με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού και την Περιφέρεια ς – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων  διοργανώνουν τον  3ο Αγώνα Δρόμου Αλμυρού με την επωνυμία «Almyros CityZerelia Lakes» την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη 2019. Στις 6 Οκτωβρίου, λοιπόν, το ραντεβού  είναι στον Αλμυρό για να τρέξουν από τη νέα βιοκλιματική πλατεία της πόλης μέχρι τις μοναδικές δίδυμες μετεωριτικές λίμνες Ζερέλια και πίσω.

Για φέτος, η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα έχει κάνει τις εξής αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του 2018: ο μεγάλος αγώνας είναι πλέον 20,1Km (καθ΄ υπόδειξη των αθλητώυμμετεχόντων στον περσυνό αγώνα ώστε να μην υπάρχουν δύο στροφές στην μεγάλη ), ενώ ο λαϊκός αγώνας δρόμου αναβαθμίζεται και γίνεται πλέον 6Km.

Η διαδρομή μέχρι τις δίδυμες λίμνες είναι πλέον εξολοκλήρου ασφάλτινη (μετά την ολο του έργου με ασφαλτόστρωση των 2,6Km από το Δ.Δ. ς έως τις λίμνες για την ανάδειξη του έργου), η διαδρομή του αγώνα είναι σε κλειστό για τα δρόμο και φυσικά παραμένει η ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες με ενδιάμεσο χρόνο για τα 20,1 Km καθώς και οι ηλικιακές βραβεύσεις για τον μεγάλο αγώνα των 20,1 Km.

Και μην ξεχνάμε τους παιδικούς αγώνες των 1.000 μ. & 500μ. για τα !

Άμεσα, μετά τον δεκαπενταύγουστο έρχεται η προκήρυξη και ανοίγουν οι εγγραφές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση