Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΑΛΜΥΡΟΣ / Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού
Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού

Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού


Στο πλαίσιο της παρακολούθησης των έργων αποκατάστασης μετά από μία φυσική καταστροφή, επισκέφθηκε -προ ημερών- ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Χρ. Τριαντόπουλος,  το 3ο Δημοτικό Αλμυρού, μαζί με τη Δημοτική αρχή, τον διευθυντή του σχολείου και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στο εν λόγω σχολείο, στο πλαίσιο των αποκαταστάσεων ζημιών σε κτίρια της περιοχής μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα, αντικαταστάθηκε η προηγούμενη κατάσταση, που είχε επιβαρυνθεί καθοριστικά και είχε γίνει δυσλειτουργική, με μία νέα στέγη, που ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες, όσο και στην του σχολείου.

Παράλληλα, με τον διευθυντή του σχολείου βρεθήκαν και σε παράπλευρη εγκατάσταση, η οποία έχει ανάγκη παρεμβάσεων -η οποία  θα δρομολογηθεί την επόμενη περίοδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση