Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Μυστηριώδης θάνατος 34χρονης στον Πτελεό
Μυστηριώδης θάνατος 34χρονης στον Πτελεό

Μυστηριώδης θάνατος 34χρονης στον Πτελεό

Μυστηριώδης ο πυροβολισμός  για  34χρονη γυναίκα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στον Πτελεό,  με πιστόλι μικρού διαμετρήματος.

Η ιατροδικαστής αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε , ενώ οι μώλωπες, η ρινορραγία και η αιμόπτυση, που εντοπίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, προήλθαν από τον πυροβολισμό.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του πεθερού της στον Πτελεό, όπου είχε πάει να δει το ηλικίας μηνών μικρό παιδί της, που μεγαλώνει μαζί του και κάποια στιγμή φαίνεται ότι βγήκε στην αυλή του σπιτιού, έγραψε το σημείωμα – που πιθανόν να είχε έτοιμο από πριν – με το οποίο μιλούσε για την απογοήτευσή της από τη .

Τον πυροβολισμό άκουσε ο πεθερός της που βγήκε από το , αντέδρασε άμεσα, μετέφερε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιστόλι βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και φέρεται να ανήκει στον σύζυγο της γυναίκας που διαμένει στο Βόλο, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Εξιχνιάστηκαν  μία περίπτωση ληστείας και δύο περιπτώσεις κλοπών  στην ευρύτερη περιοχή της   

 Εξιχνιάστηκαν άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας μία περίπτωση ληστείας και δύο περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν χθες (02-06-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 34 ετών, για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, καθώς και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής ς χθες (02-06-2019) οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, διέπραξαν:

  • δύο κλοπές σε ισάριθμες οικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα γεωργικά , καθώς και
  • μία ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ατόμου, από το οποίο αφαίρεσαν μια τσάντα με μικροαντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό.

 

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με το προαναφερόμενο και συνελήφθησαν.

Σε που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση