Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Μουσική παράσταση με τον Βασίλη Λέκκα στον Αλμυρό
Μουσική παράσταση  με τον Βασίλη Λέκκα στον Αλμυρό

Μουσική παράσταση με τον Βασίλη Λέκκα στον Αλμυρό

Μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 21.30′ με τον γνωστό τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα, στην αποθήκη της ΑΛΑΤΟΣΤΡΣ. Η συγκεκριμένη είναι το απότελεσμα της συνεργασίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού “Ρεμπέτικο” με την Κοιν.Σ.Επ. “ΑΛΟΤΟΠΟΣ”.

Η παράσταση του Βασίλη Λέκκα στηρίζεται σε επιλογές από ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερης σημασίας, με αναφορές στους σημαντικότερους συνθέτες του τόπου, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο ιάννης Μαρκόπουλος,  που μαζί τους ο Βασίλης Λέκκας συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες .

Εξίσου σημαντικές είναι οι δισκογραφικές συνεργασίες του Βασίλη Λέκκα, με τους ιάννη Σπάθα, Γιώργο Τρανταλίδη, εκφραστές της ελληνικής και όχι μονο ς, που πολλά από τα τραγούδια τους θα ακουστούν στην παρασταση, από την οποία δεν θα λείψουν και ακυκλοφόρητα τραγουδια.

Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στην ,  αφού ο Βασίλης Λέκκας την υποστηρίζει έμπρακτα,  έχοντας ηχογραφήσει παραδοσιακά τραγούδια, αλλά και προτείνοντας μέσα από την δισκογραφία του νέους τραγουδοποιούς με προσανατολισμό στην .

Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό στην ερμηνεία του αλλά και την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασης που τον διακρίνει, γίνεται ο ιδανικός εκφραστής των έργων αυτών.

Με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία αλλά και τη θεατρική εμπειρία που φέρει, θα μας προσφέρει μια παράσταση που μεταφέρει την και τη συγκίνηση τραγουδιών που εντάσσονται στην νεότερη μυθολογία του τόπου μας

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση