Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  
Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  

Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  

Κ. Αγοραστός: «Συνέργεια και συνεργασία για νέα μικρά και μεγάλα για το Δήμου Αλμυρού»

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος. Στη κυριάρχησαν τα ζητήματα που αφορούν υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Αλμυρού όπως αθλητικά, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και υποδομών.  Τις δυο πλευρές απασχόλησε ακόμη η έγκαιρη και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αλμυρού.

«Συναντήθηκα σήμερα με το νέο δήμαρχο Αλμυρού  Βαγγέλη Χατζηκυριάκο όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Αλμυρού. Συζητήσαμε ακόμη ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Η σημερινή με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό βάζει τις βάσεις για την ενίσχυση μιας εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αλμυρού. Άλλωστε η συνεργασία μας έχει επισφραγιστεί από την προηγούμενη τετραετία με το αδιαμφισβήτητο έργο που έχει παραχθεί στο δήμο μας» τόνισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση