Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  
Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  

Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  

Κ. : «Συνέργεια και για νέα μικρά και μεγάλα για το Δήμου Αλμυρού»

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος δήμαρχος Αλμυρού Χατζηκυριάκος. Στη κυριάρχησαν τα ζητήματα που αφορούν υλοποιεί η Θεσσαλίας στο Δήμο Αλμυρού όπως αθλητικά, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και υποδομών.  Τις δυο πλευρές απασχόλησε ακόμη η έγκαιρη προετοιμασία και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αλμυρού.

«Συναντήθηκα σήμερα με το νέο δήμαρχο Αλμυρού  Βαγγέλη Χατζηκυριάκο όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Θεσσαλίας στο Δήμο Αλμυρού. Συζητήσαμε ακόμη ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

«Η σημερινή με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό βάζει τις βάσεις για την ενίσχυση μιας εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αλμυρού. Άλλωστε η μας έχει επισφραγιστεί από την προηγούμενη τετραετία με το αδιαμφισβήτητο που έχει παραχθεί στο δήμο μας» τόνισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλμυρού Χατζηκυριάκος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση