Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  
Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  

Με το νέο δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  

: «Συνέργει κι συν για νέα μικρά και με έργα για το Δήμου Αλμυρού»

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος δήμαρχος Αλμυρού . Στη συνάντηση κυριάρχησαν τα ζητήματα που αφορούν έργα υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Αλμυρού όπως αθλητικά, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και υποδομών.  Τις δυο πλευρές απασχόλησε ακόμη η έγκαιρη προετοιμασία και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αλμυρού.

«Συναντήθηκα σήμερα με το νέο δήμαρχο Αλμυρού  Βαγγέλη Χατζηκυριάκο όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα με και μικρά έργα που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Αλμυρού. Συζητήσαμε ακόμη ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

«Η σημερινή συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό βάζει τις βάσεις για την ενίσχυση μιας εποικοδομητικής συνς προς όφελος των πολιτών του Δήμου Αλμυρού. Άλλωστε η συνεργασία μας έχει επισφραγιστεί από την προηγούμενη τετραετία με το αδιαμφισβήτητο έργο που έχει παραχθεί στο δήμο μας» τόνισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλμυρού .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση