Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό
Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό

Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό

Eκατό και πλέον άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 14 -12 - και 4 μ.μ. στο Αλμυρού και απέτρεψαν πλειστηριασμό εμπορικού ακινήτου ενός μέλους της Ένωσης Καταστηματαρχών, ενώ κατέβασαν και τον κήρυκα από την έδρα.

Η κινητοποίηση καταστηματαρχών , επαγγελματιών και βιοτεχνών ήταν αποτελεσματική αφού φρέναρε τον πλειστηριασμό μιας αποθήκης βιοτεχνίας, ενώ οι ίδιοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια σε παρόμοιες περιπτώσεις και τονίζουν: «Έπειτα από τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών με τις οποίες ο ελληνικός λαός έσωσε από χρεοκοπία τις ελληνικές Τράπεζες με αιματηρό τίμημα (κόψιμο μισθών, συντάξεων, απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μετανάστευση, απώλεια αξιοπρέπειας, ζωής κ.λπ.) δεν μπορεί να έρχονται αυτοί για να μας κατασχέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, που εμείς οι ίδιοι τόσες φορές σώσαμε και πληρώσαμε με τη ζωή μας και το των παιδιών μας τις ανεύθυνες πολιτικές τους, με τις οποίες θρυμμάτισαν την ελληνική οικονομία.

Η αντίδρασή μας στην απληστία τους, πρέπει να είναι αποφασιστική και παραδειγματική για να διατηρήσουμε τις δουλειές μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

"Αλιεύοντας" την είδηση