Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό
Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό

Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό

τό κι πλέον άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 14 -12 - και ώρα 4 μ.μ. στο Αλμυρού και απέτρεψαν πλειστηριασμό εμπορικού ακινήτου ενός μέλους της Ένωσης Καταστηματαρχών, ενώ κατέβασαν και τον κήρυκα από την έδρα.

Η κινητο καταστηματαρχών , επαγγελματιών και βιοτεχνών ήταν αποτελεσματική αφού φρέναρε τον πλειστηριασμό μιας αποθήκης βιοτεχνίας, ενώ οι ίδιοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια σε παρόμοιες περιπτώσεις και τονίζουν: «Έπειτα από τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών με τις οποίες ο ελληνικός λαός έσωσε από χρεοκοπία τις ελληνικές Τράπεζες με αιματηρό τίμημα (κόψιμο μισθών, συντάξεων, απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, , απώλεια αξιοπρέπειας, ς κ.λπ.) δεν μπορεί να έρχονται αυτοί για να μας κατασχέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, που εμείς οι ίδιοι τόσες φορές σώσαμε και πληρώσαμε με τη μας και το μέλλον των παιδιών μας τις ανεύθυνες πολιτικές τους, με τις οποίες θρυμσαν την .

Η αντίδρασή μας στην απληστία τους, πρέπει να είναι αποφασιστική και παραδειγματική για να διατηρήσουμε τις δουλειές μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση