Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό
Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό

Ματαιώθηκε πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου στον Αλμυρό

Eκατό και πλέον άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 14 -12 - και ώρα 4 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού και απέτρεψαν πλειστηριασμό εμπορικού ακινήτου ενός μέλους της Ένωσης Καταστηματαρχών, ενώ κατέβασαν και τον κήρυκα από την έδρα.

Η κινητο καταστηματαρχών , επαγγελματιών και βιοτεχνών ήταν αποτελεσματική αφού φρέναρε τον πλειστηριασμό μιας ς βιοτεχνίας, ενώ οι ίδιοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια σε παρόμοιες περιπτώσεις και τονίζουν: «Έπειτα από τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών με τις οποίες ο ς λαός έσωσε από τις ελληνικές Τράπεζες με αιματηρό τίμημα (κόψιμο μισθών, συντάξεων, απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, , απώλεια αξιοπρέπειας, ς κ.λπ.) δεν μπορεί να έρχονται αυτοί για να μας κατασχέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, που εμείς οι ίδιοι τόσες φορές σώσαμε και πληρώσαμε με τη μας και το μέλλον των παιδιών μας τις ανεύθυνες πολιτικές τους, με τις οποίες θρυμσαν την .

Η αντίδρασή μας στην απληστία τους, πρέπει να είναι αποφασιστική και παραδειγματική για να διατηρήσουμε τις δουλειές μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση