Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Los Almiros Festival 2019: 31 Ιουλ – 4 Αυγ
Los Almiros Festival 2019: 31 Ιουλ – 4 Αυγ

Los Almiros Festival 2019: 31 Ιουλ – 4 Αυγ

Η ώρα που η μεγαλύτερη γιορτή ξεκινάει στον κοντοζυγώνει..Το Los Almiros Festival 2019 ανοίγει επίσημα  στις 31/7 2019.

Το Los Almiros Festival είναι εδώ για 8η χρονιά και οι Lafers απ'όλον τον γαλαξία, και όχι μόνο, ετοιμάζονται για ένα ακόμα τεράστιο party. Ανανεωμένο, ζωντανό, ακόμα πιο δυναμωμένο απο δυσκολίες και εμπόδια, με ακόμα περισσότερη τρέλα και μεγαλύτερη όρεξη και πάντα σταθερό στις βασικές του αξίες: αυτοοργάνωση, , συμμετοχή. Το πιο ελεύθερο φεστιβάλ όλων ανοίγει τις πόρτες του για ένα εξωφρενικό τετραήμερο. Φέτος, μάλιστα, για έναν επιπλέον πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο σκοπό: για την ενίσχυση του πολύ αγαπημένου φίλου και εξέχοντος Lafer, Άλεξ, που δίνει μια πολύ δύσκολη, μα αποφασιστική, μάχη για τη ζωή!

Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική, χορό, συζητήσεις, γνωριμίες, γέλιο, χαρά, φιλία. Τέσσερις μέρες για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα γούστα. Από το pre party της Τετάρτης, 31ης Ιουλίου, μέχρι το κλείσιμο του Σαββάτου, 3 Αυγούστου,το αγαπημένο σε όλους δάσος Κουρί θα ζεί στους ρυθμούς του 8ου Los Almiros Festival, το οποίο παρουσιάζει και φέτος ένα από τα πιο πλήρη line up που θα μπορούσε να φανταστεί κάθε φίλος της μουσικής. Rock, stoner, psychedelic, punk, reggae, hip hop, ska, dub, Balkan, heavy, doom…

Όλες οι μουστικές συναντώνται και γιορτάζουν μαζί. Η αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής συνταντά κορυφαία ονόματα απο το ο όπως τους μεγάλους ., το θρύλο CJ Ramone στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα και τους σπουδαίους Graveyard.

Όπως κάθε χρόνο, το LAF ανοίγει τις πύλες του και περιμένει τους χιλιάδες επισκέπτες του ζητώντας τους μόνο την πιο θετική διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελο τους. Όλα τα άλλα είναι εγγυημένα!

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται: “LAFers στηρίξτε τα μπάρ-καντίνα-merch του φεστιβάλ!

Αυτοοργάνωση-αυτοδιαχείριση-αλληλλεγγυη-σεβασμός στο περιβάλλον!

Οποιαδήποτε μορφής θα απομονώνεται!

ΟΛΟΙ μαζί κάνουμε το LAF την πιο ξεχωριστή γιορτή!

  LAFers 2-3 πράγματα για το φεστιβάλ:

  • -Θα υπάρχουν λίγες παροχές από 30/7
  • – Από 31 Ιουλίου θα υπάρχει το ιατρείο στο χώρο
  • – Προσέχουμε το δάσος, απαγορεύονται οι , μαζεύουμε τα
  • -ια οποιαδήποτε πληροφορία, ρωτήστε αυτούς που θα φοράνε τα ταμπελάκια της διοργάνωσης
  • –  ια οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα λεωφορεία (τιμές, δρομολόγια κ.τ.λ.) καλέστε στα τηλέφωνα 2421025527 – 2421033254. Θα υπάρχουν συνεχώς αστικά λεωφορεία από το σταθμό των προς το φεστιβάλ για όποια δρομολόγια δεν καταλήγουν μέσα στο φεστιβάλ.Θα υπάρξουν Δρομολόγια που θα μεταφέρουν κόσμο απ ευθείας στο χώρο του φεστιβάλ. Για πληροφορίες στα τηλ: 2421025527, 2421033254 (6:00 – 22:00)
  • – Στηρίζουμε τα μπάρ, καντίνες με τις πορτοκαλί σημαίες.”
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση