Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Κλειστός για τοποθέτηση στηθαίων ο δρόμος Βόλου – Φαρσάλων
Κλειστός για τοποθέτηση στηθαίων ο δρόμος Βόλου – Φαρσάλων

Κλειστός για τοποθέτηση στηθαίων ο δρόμος Βόλου – Φαρσάλων

 

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκου που δημοσιεύτηκε σήμερα στη «Διαύγεια», αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της .Ε.Ο. Βόλου Φαρσάλων, λόγω εργασιών αποξήλωσης παλαιών και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας της οδού.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, εκ περιτροπής, της Ε.Ο Βόλου – Φαρσάλων από τον οικισμό του Δ.Δ. Μικροθηβών έως τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων, από την 14/3/2019 ημέρα Πέμπτη έως την 14/4/2019 ημέρα Κυριακή και από ώρες 07:00 έως 19:00, λόγω εργασιών αποξήλωσης παλαιών και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας της οδού, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού, ενώ η ισχύς απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας, σε συνεργασία με την Τροχαία Βόλου.

Γκρίζαραν τα μαλλιά μου κάνοντας όλα τα ρεπορτάζ σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα επί 25 συναπτά έτη και μετά από πολύ ώριμη σκέψη πείστηκα τελικά να εμπλακώ σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι μια νέα ...πρίζα , η οποία μπορεί να έχει άλλο γούστο, αλλά κι εδώ απαιτείται αμεσότητα , εγκυρότητα και ποιότητα, τρία βασικά στοιχεία που αρμόζουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη-στη δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα επί του πιεστηρίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • "Πλημμύρισε" από κόσμο η παραλία του Βόλου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου - https://t.co/uwoLsDq5IT -

  • Λαμπρός ο εορτασμός του Ευαγγελισμού στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας - https://t.co/tzY9XVlrej -

  • Ηττήθηκε η Νίκη Βόλου από τον Φίλιππο Βέροιας - https://t.co/OA4mE5f02O -

"Αλιεύοντας" την είδηση