Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Κάλεσμα αποτροπής πλειστηριασμού αποθήκης στον Αλμυρό
Κάλεσμα αποτροπής πλειστηριασμού αποθήκης στον Αλμυρό

Κάλεσμα αποτροπής πλειστηριασμού αποθήκης στον Αλμυρό

Αύριο Τετάρτη 14 -12 -2016 και 4 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου ενός μέλους της Ένωσης Καταστηματαρχών  , η οποία καλεί όλους να παραβρεθούν για να τον αποτρέψουν.

Όπως τονίζουν  το ονοματεπώνυμο του επιχειρηματία που του βγάζουν το κατάστημα  στο σφυρί μπορεί να είναι το δικό τους μετά από λίγο καιρό και προσθέτουν: «Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, αλλά είναι ολόκληρου του κλάδου μας, που διώκεται από τις αποτυχημένες πολιτικές όλων των τελευταίων χρόνων. Έπειτα από τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών με τις οποίες ο ελληνικός λαός έσωσε από τις ελληνικές Τράπεζες με αιματηρό τίμημα (κόψιμο μισθών, συντάξεων, απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, , απώλεια αξιοπρέπειας, ζωής κ.λπ.) δεν μπορεί να έρχονται αυτοί για να μας κατασχέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, που εμείς οι ίδιοι τόσες φορές σώσαμε και πληρώσαμε με τη ζωή μας και το των παιδιών μας τις ανεύθυνες πολιτικές τους, με τις οποίες θρυμμάτισαν την ελληνική .

Η αντίδρασή μας στην απληστία τους, πρέπει να είναι αποφασιστική και παραδειγματική για να διατηρήσουμε τις δουλειές μας, τη ζωή μας, το μας».

Για τον λόγο αυτό, καλούν  όλα τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και να παραβρεθούν στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού αύριο  Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και  4.00 μ.μ., προκειμένου να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη που αφορά όλους   και να δδικήσουν μια επανεκκίνηση της μικρομεσαίας επιχείρησης για την ανασυγκρότηση της ελληνικής ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση