Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Κάλεσμα αποτροπής πλειστηριασμού αποθήκης στον Αλμυρό
Κάλεσμα αποτροπής πλειστηριασμού αποθήκης στον Αλμυρό

Κάλεσμα αποτροπής πλειστηριασμού αποθήκης στον Αλμυρό

Αύριο Τετάρτη 14 -12 - και ώρα 4 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Αλμυρού πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου ενός μέλους της Ένωσης Καταστηματαρχών  , η οποία καλεί όλους να παραβρεθούν για να τον αποτρέψουν.

Όπως τονίζουν  το ονοματεπώνυμο του επιχειρηματία που του βγάζουν το  στο σφυρί μπορεί να είναι το δικό τους μετά από λίγο καιρό και προσθέτουν: «Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, αλλά είναι ολόκληρου του κλάδου μας, που διώκεται από τις αποτυχημένες πολιτικές όλων των τελευταίων χρόνων. Έπειτα από τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών με τις οποίες ο ελληνικός λαός έσωσε από χρεοκοπία τις ελληνικές Τράπεζες με αιματηρό τίμημα (κόψιμο μισθών, συντάξεων, , κλείσιμο επιχειρήσεων, , απώλεια αξιοπρέπειας, ζωής κ.λπ.) δεν μπορεί να έρχονται αυτοί για να μας κατασχέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, που εμείς οι ίδιοι τόσες φορές σώσαμε και πληρώσαμε με τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας τις ανεύθυνες πολιτικές τους, με τις οποίες θρυμμάτισαν την ελληνική .

Η αντίδρασή μας στην απληστία τους, πρέπει να είναι αποφασιστική και παραδειγματική για να διατηρήσουμε τις δουλειές μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας».

Για τον λόγο αυτό, καλούν  όλα τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού να παραβρεθούν στο Αλμυρού αύριο  Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα  4.00 μ.μ., προκειμένου να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη που αφορά όλους   και να διεκδικήσουν μια επανεκκίνηση της μικρομεσαίας επιχείρησης για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση