Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Αλμυρό
Φωταγωγήθηκε το  Χριστουγεννιάτικο  Δέντρο  στον Αλμυρό

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Αλμυρό

Με χρούμενες παιδικές φωνές, τραγούδια και από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και τις χορωδίες του Δήμου, πλημμύρισε η Κεντρική Πλατεία Αλμυρού στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν και διασκέδασαν με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τα παιδιά απόλαυσαν το λούνα παρκ που είχε στηθεί στην Πλατεία.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Δέντρου, ο ουρανός του Αλμυρού γέμισε και φωτεινά φαναράκια.

Ο ενθουσιασμός, τα γέλια και η χαρά ήταν διάχυτα στη μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτριος , στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν και συνεισέφεραν για να στηθεί το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου καθώς και ο όμορφος στολισμός. Τόνισε, πως όταν υπάρχει θέληση και ενδιαφέρον μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και ας λείπουν τα χρήματα. Μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας πως μέσα από τη συνεισφορά στο συνάνθρωπο θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πανανθρώπινο δίκτυο ς, το οποίο χρειαζόμαστε όσο ποτέ την εποχή αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η πρώην υφ Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Μαρίνα , η αεριφειάρχης & Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αεριφερειάρχης Απασχόλησης & Εμπορίου, Γεώργιος Κίτσιος, ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης,Δημοσθένης Γρηγοριάδης, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί δύμβουλοι του Δήμου Αλμυρού, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

christmas-almyros2christmas-almyros

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση