Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Αλμυρό
Φωταγωγήθηκε το  Χριστουγεννιάτικο  Δέντρο  στον Αλμυρό

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Αλμυρό

Με χρούμενες πιδικές φωνές, τραγούδια και κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και τις χορωδίες του Δήμου, πλημμύρισε η Κεντρική Πλατεία Αλμυρού στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν και διασκέδασαν με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τα παιδιά απόλαυσαν το που είχε στηθεί στην Πλατεία.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Δέντρου, ο ουρανός του Αλμυρού γέμισε πυροτεχνήματα και φωτεινά φαναράκια.

Ο ενθουσιασμός, τα γέλια και η χαρά ήταν διάχυτα στη μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτριος Εσερίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν και συνεισέφεραν για να στηθεί το εορταστικό του Δήμου καθώς και ο όμορφος στολισμός. Τόνισε, πως όταν υπάρχει θέληση και ενδιαφέρον μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και ας λείπουν τα . Μετέφερε αισιοδοξίας λέγοντας πως μέσα από τη συνεισφορά στο συνάνθρωπο θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πανανθρώπινο δίκτυο αλληλεγγύης, το οποίο χρειαζόμαστε όσο ποτέ την εποχή αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η αντιπεριφειάρχης Π.Ε. ς & Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντι Απασχόλησης & Εμπορίου, εώργιος Κίτσιος, ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης,Δημοσθένης ρηγοριάδης, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί δύμβουλοι του Δήμου Αλμυρού, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

christmas-almyros2christmas-almyros

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση