Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Φιλανθρωπική εκδήλωση για την “Φλόγα” στον Αλμυρό
Φιλανθρωπική εκδήλωση για την “Φλόγα” στον Αλμυρό

Φιλανθρωπική εκδήλωση για την “Φλόγα” στον Αλμυρό

Η «Φλόγα» φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας, σαράντα χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Με αφορμή αυτή την επέτειο, το Τμήμα της «Φλόγας» και η ομάδα φίλων «Φλόγας» Αλμυρού  προσκαλούν τους πολίτες  στη φιλανθρωπική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 17:30, στο «Αρχοντικό στο Κουρί» στον Αλμυρό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με εοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Στην θα δώσουν το παρών παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ» που δέχτηκαν την βοήθεια και τη φροντίδα της και βγήκαν νικητές από τον δύσκολο αγώνα ζωής. Θα έχουμε επίσης την τιμή και την να έχουμε κοντά μας το μουσικό σχήμα “ΔΥΟ (Γιώργος Αποστολόπουλος – φωνή, Αχιλλέας Μοχλούλης – ηλ. πιάνο, synthi), αλλά και να φιλοξενούμε για τρίτη χρονιά την Σχολή Χορού της κας Κορίνας Χριστακοπούλου.

Από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 ξεκινάει η προπώληση καρτών για τη Φιλανθρωπική Εκδήλωση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν:

🎗 αξίας 10 ανά άτομο (καφές και συνοδευτικά με ζωντανή μουσική).

Η προπώληση πραγματοποιείται στα ακόλουθα τα οποία και ευχαριστούμε για τη συν:

SOFIA ” Γυναικεία Επώνυμα Ενδύματα”

Βασιλέως Κωνσταντίνου 102, Αλμυρός

Παιδικά Ανδρωνά

Κεντρική Πλατεία Αλμυρού

Face & Body- Studio Αισθητικής

Παναγοπούλου & Αθηνών, Αλμυρός

Κομμωτήριο Μπίλικα Σοφία

Παναγοπούλου 6, Αλμυρός

Η «Φλόγα» καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς, που συνδράμετε σε κάθε μας πρωτοβουλία. Σας περιμένουμε στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση για να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στις οικογένειες που πολεμούν τον καρκίνο και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον δύσκολο αγώνα τους.

Εκδήλωση: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΛΟΓΑ – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Φίλοι Φλόγας Μαγνησίας

"Αλιεύοντας" την είδηση