Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για τον αποκλεισμό του Δ. Αλμυρού
Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για τον αποκλεισμό του Δ. Αλμυρού

Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για τον αποκλεισμό του Δ. Αλμυρού

Μέσω ερωτήσεως που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ζητά την άρση του αποκλεισμού του Δήμου Αλμυρού από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: ” Παρά την έντονη και σε μεγάλο βαθμό ανεργία που βιώνει η περιοχή του Αλμυρού, ο Δήμος Αλμυρού δε συμπεριλαμβάνεται στους 17 Δήμους που θα συμμετέχουν στα Προγράμματα του ΟΑΕΔ. Οι ανεπαρκείς θέσεις εργασίας και η υπάρχουσα βιομηχανία της περιοχής δεν δύνανται να καλύψουν τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού που αιτείται εργασία και απασχόληση.

Ο αποκλεισμός αυτός έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με τις ανάγκες της πόλης, έτσι όπως αυτές επισημαίνονται από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού. Το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ αποτελεί αναμφισβητήτως μια ανάσα για μεγάλη μερίδα ανέργων και νέων, ενώ θετικό αντίκτυπο θα είχε και για τον Δήμο, εφόσον θα καλύπτονταν έστω και προσωρινώς ανάγκες λειτουργίας των υπηρεσιών του, τόσο σε επίπεδο διοικήσεως όσο και σε επίπεδο εργατοτεχνικό.

Στο αίτημα αυτό της τοπικής κοινωνίας, να συγκαταλεχθεί και ο Δήμος Αλμυρού στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, συντείνει και το γεγονός των προσφάτων καταστροφών λόγω των πλημμυρών.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες (Ο φόβος μπροστά στον κίνδυνο… που φρικτά μας απειλεί)  - https://t.co/dSPMgJbJ3o -

  • Προς ΗΠΑ για εμπορικές συνομιλίες ο Μπόρις Τζόνσον - https://t.co/1ToxQFGd9Z -

  • Σε συνάντηση εργασίας με τους γ.γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ο Νικ. Ντίτορας… - https://t.co/RNA9uiSHfc -

"Αλιεύοντας" την είδηση