Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για τον αποκλεισμό του Δ. Αλμυρού
Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για τον αποκλεισμό του Δ. Αλμυρού

Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για τον αποκλεισμό του Δ. Αλμυρού

Μέσω ερωτήσεως που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ζητά την του αποκλεισμού του Δήμου Αλμυρού από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του .

Χαρακτηριστικά αναφέρει: ” Παρά την έντονη και σε μεγάλο βαθμό ανεργία που βιώνει η περιοχή του Αλμυρού, ο δε συμπεριλαμβάνεται στους 17 Δήμους που θα συμμετέχουν στα του . Οι ανεπαρκείς θέσεις εργασίας και η υπάρχουσα της περιοχής δεν δύνανται να καλύψουν τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού που αιτείται και απασχόληση.

Ο αυτός έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με τις ανάγκες της πόλης, έτσι όπως αυτές επισημαίνονται από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού. Το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ αποτελεί αναμφισβητήτως μια ανάσα για μεγάλη μερίδα ανέργων και νέων, ενώ θετικό αντίκτυπο θα είχε και για τον Δήμο, εφόσον θα καλύπτονταν έστω και προσωρινώς ανάγκες λειτουργίας των υπηρεσιών του, τόσο σε επίπεδο διοικήσεως όσο και σε επίπεδο εργατοτεχνικό.

Στο αίτημα αυτό της τοπικής κοινωνίας, να συγκαταλεχθεί και ο στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, συντείνει και το γεγονός των προσφάτων καταστροφών λόγω των πλημμυρών.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση