Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Εργολαβία για το επαρχιακό δίκτυο Δήμων Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου
Εργολαβία για το επαρχιακό δίκτυο Δήμων Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου

Εργολαβία για το επαρχιακό δίκτυο Δήμων Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου

Τον δήμαρχο Αλμυρού, Δημήτριο Εσερίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων,  Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή την εργολαβία ύψους 1.500.000 € από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το επαρχιακό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όλες οι πλευρές συμφώνησαν να προβούν σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις ώστε να αποκαταστήσουν το δίκτυο, το οποίο έχει υποστεί μεγάλες φθορές.

Η αποκατάσταση πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, στις επόμενες ημέρες.

Αναφέρθηκαν, επίσης, στις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης που πρόκειται να υλοποιηθούν και αφορούν κυρίως στις ορεινές περιοχές του Δήμου, των οποίων το επαρχιακό δίκτυο εμφανίζει τις μεγαλύτερες καταστροφές, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούν εκεί καθώς και στις διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου των ορεινών περιοχών.

Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι κοινός στόχος της ίδιας, του δημάρχου και των αντιδημάρχων είναι η εξασφάλιση της οδικής ασφάλειας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την ιεράρχηση των αναγκών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας Αριστείδης Καραγεώργος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, Ευάγγελος Καλαντζής και ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας, Δημήτριος Πλατής.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα συγκέντρωση και πορεία για τον Δημ. Κουφοντίνα - https://t.co/KjvqTQGkmr -

  • Έριξαν μολότοφ στις φυλακές του Βόλου - https://t.co/TWbkXeHs93 -

  • Επί ποδός οι επαγγελματίες και παραγωγοί στις Λαϊκές Αγορές - https://t.co/Leo995C08a -

"Αλιεύοντας" την είδηση