Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την ΠΕΜΣ στον Δήμο Αλμυρού
Εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την ΠΕΜΣ στον Δήμο Αλμυρού

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την ΠΕΜΣ στον Δήμο Αλμυρού

Συνεχίζοντι πό την Θεσσαλίας, οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών, προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων του Δήμου Αλμυρού, προϋπολογισμού 1.240.000,00 €.

Αντικείμενο των εργασιών, η αποκατάσταση των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π, στην περιοχή του Δήμου Αλμυρού, οι οποίες προκλήθηκαν από τις συνθήκες παγετού και χιονοπτώσεων κατά την χειμερινή περίοδο και είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές βλάβες στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου της περιοχής .

Συγκεκριμένα, η εργολα αφορά στην αποκατάσταση της οδογέφυρας, στη θέση ‘'Πλατανόρεµα'', στην οδό Αλµυρού – Β.Ι.Π.Ε. Αλµυρού και στην αποκατάσταση οδοποιίας στην περιοχή του Δήμου Αλμυρού.

Σε δηλώσεις της η αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων σε δηλώσεις της ανέφερε: «Η νέα οδογέφυρα Πλατανορέματος που κατασκευάζεται με σύγχρονες προδιαγραφές, πρόκειται να αντικαταστήσει ουσιαστικά την υπάρχουσα οδογέφυρα, η οποία κρίνεται ανεπαρκής κυκλοφοριακά λόγω του µικρού πλάτους καθ' ότι επιτρέπει την κυκλοφορία ουσιαστικά σε µία διεύθυνση.

Η Θεσσαλίας σε με τον δήμαρχο Αλμυρού, σχεδιάσαμε, προγραμματίσαμε και υλοποιούμε αυτό το πολύ σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή, ενώ συνεχίζουμε και τις εργασίες αποκατάστασης οδοποιίας, που στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών».

Η ανακατασκευή των ασφαλτοταπήτων αφορά την εξάλειψη τοπικών φθορών του ασφαλτικού οδοστρώματος και την ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων για την αποκατάσταση της ομαλότητας.

Η αποκατάσταση θα γίνει σε συνεχή τμήματα ή σε τοπικές βλάβες όπου απαιτείται με έμφαση την περιοχή Αργιλοχώρι –Μπέϊκα.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση