Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την ΠΕΜΣ στον Δήμο Αλμυρού
Εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την ΠΕΜΣ στον Δήμο Αλμυρού

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την ΠΕΜΣ στον Δήμο Αλμυρού

Συνεχίζονται από την , οι αποκατάστασης ζημιών, προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας & Σποράδων του Δήμου Αλμυρού, προϋπολογισμού 1.240.000,00 €.

Αντικείμενο των εργασιών, η αποκατάσταση των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕΜΣ, στην περιοχή του Δήμου Αλμυρού, οι οποίες προκλήθηκαν από τις συνθήκες παγετού και χιονοπτώσεων κατά την χειμερινή περίοδο και είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές βλάβες στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου της περιοχής .

Συγκεκριμένα, η εργολαβία αφορά στην αποκατάσταση της οδογέφυρας, στη θέση ‘’Πλατανόρεµα’’, στην οδό Αλµυρού – Β.Ι.Π.Ε. Αλµυρού και στην αποκατάσταση οδοποιίας στην περιοχή του Δήμου Αλμυρού.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων σε δηλώσεις της ανέφερε: «Η νέα Πλατανορέματος που κατασκευάζεται με σύγχρονες προδιαγραφές, πρόκειται να αντικαταστήσει ουσιαστικά την υπάρχουσα , η οποία κρίνεται ανεπαρκής κυκλοφοριακά λόγω του µικρού πλάτους καθ’ ότι επιτρέπει την κυκλοφορία ουσιαστικά σε µία διεύθυνση.

Η σε με τον δήμαρχο Αλμυρού, σχεδιάσαμε, προγραμματίσαμε και υλοποιούμε αυτό το πολύ σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή, ενώ συνεχίζουμε και τις αποκατάστασης οδοποιίας, που στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών».

Η ανακατασκευή των ασφαλτοταπήτων αφορά την εξάλειψη τοπικών φθορών του ασφαλτικού οδοστρώματος και την ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων για την αποκατάσταση της ομαλότητας.

Η αποκατάσταση θα γίνει σε συνεχή τμήματα ή σε τοπικές βλάβες όπου απαιτείται με έμφαση την περιοχή Αργιλοχώρι –Μπέϊκα.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση