Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Επίσκεψη Κων. Μαραβέγια στον Αλμυρό για τα προβλήματα της περιοχής
Επίσκεψη Κων. Μαραβέγια στον Αλμυρό για τα προβλήματα της περιοχής

Επίσκεψη Κων. Μαραβέγια στον Αλμυρό για τα προβλήματα της περιοχής

Για τα προβλήματα της περιοχής Αλμυρού ενημερώθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά τη διάρκεια διαδοχικών επισκέψεων που πραγματοποίησε, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο της πόλης, το Κέντρο Υγείας, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Βασικό πρόβλημα του Δήμου Αλμυρού, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, αποτελεί η υποστελέχωση και κυρίως η έλλειψη εκπαιδευμένου προσωπικού στην οικονομική και την τεχνική υπηρεσία, με αποτέλεσμα την αδυναμία διεκδίκησης και απορρόφησης κονδυλίων για την υλο έργων.

Ο ίδιος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Μαραβέγια για τα που διεκδικεί η δημοτική αρχή και, επίσης, αναφέρθηκε στα σχέδια για την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού, μέσα από την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής, όπως είναι τα φαράγγια και οι λίμνες.

Κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ο βουλευτής ενημερώθηκε για την ανάγκη ενίσχυσης της δομής με έναν διοικητικό υπάλληλο και δυο οδηγούς ασθενοφόρου, καθώς επίσης για τις εργασίες που απαιτείται να γίνουν προκειμένου να αντιμετωπιστούν κτιριακά προβλήματα.

Στην Αστυνομία, συζήτησε με τα στελέχη της υπηρεσίας για τις αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό και οχήματα, εξαιτίας των πρόσθετων ελέγχων για την τήρηση των μέτρων ς από τον κορωναϊό, στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και ευρύτερα στην περιοχή.

Επίσης, σε που είχε με τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας Λευτ. Αναδιώτη, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προκύπτουν από το οργανόγραμμα της υπηρεσίας, οι αρμοδιότητες της οποίας εκτείνονται σε τρεις Νομούς (Μαγνησίας, Λάρισας και ς) και σε μήκος 80 χιλιομέτρων.

Όπως τονίστηκε, η έλλειψη ενιαίου φορέα διοίκησης και συντονισμού των αυτοκινητοδρόμων προκαλεί δυσλειτουργίες στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, ενώ ένα άλλο θέμα που τέθηκε ήταν και η πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων εξαιτίας των αδέσποτων ζώων.

Τέλος, στην Πυροσβεστική ο κ. Μαραβέγιας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της για τις αναγκαίες παρεμβάσεις ενίσχυσης της ς και ς στην περιοχή, όπως επίσης και για την αναβάθμιση του πυροσβεστικού κλιμακίου.

Ο βουλευτής χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμη την ενημέρωση που είχε από τους της περιοχής Αλμυρού και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις τους, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις στα προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση