Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Επιχείρησαν να κλέψουν επιχείρηση στη Γαύριανη
Επιχείρησαν να κλέψουν επιχείρηση στη Γαύριανη

Επιχείρησαν να κλέψουν επιχείρηση στη Γαύριανη

Επιχείρησαν να κλέψουν επιχείρηση στη αύριανη χθες βράδυ, αλλά συνελήφθη ένας 36χρονος από αστυνομικούς του Αλμυρού, ενώ αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, ένας 28χρονος και ένας άλλος άνδρας αγνώστων στοιχείων.

Οι τρεις δράστες, πήγαν με που οδηγούσε ο 36χρονος σε επιχείρηση συσκευασίας ελαιών και ελαιολάδου στη Γαύριανη ιδιοκτησίας 35χρονου.

Ο 28χρονος με τον άγνωστο δράστη πήδηξαν την περίφραξη για να κλέψουν και ο 36χρονος περίμενε στο αμάξι.

Ωστόσο οι δύο δράστες, έγιναν αντιληπτοί από έναν 27χρονο και έναν 66χρονο, ενημερώθηκε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον 36χρονο και αναζητείται ο 28χρονος και ο  συνεργός τους.

Συνελήφθη άμεσα στο Βόλο για ληστεία και σωματικές βλάβες

Συνελήφθη άμεσα, τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (21-05-2021) στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Βόλου, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και σωματικές βλάβες.

Ο δράστης, ευρισκόμενος σε υπαίθριο ανοιχτό χώρο, αρχικά άρπαξε αναίτια την ημεδαπής, ενώ στην προσπάθεια της παθούσας να την κρατήσει, της προκάλεσε σωματικές βλάβες στο πρόσωπο με τα χέρια του, αφαιρώντας τελικά την που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και επιχείρησε να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια, ένας ημεδαπός, φιλικό πρόσωπο της ημεδαπής, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, ο οποίος ομοίως του επιτέθηκε στο πρόσωπο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο

Για κατοχή κάνναβης συνελήφθη 40χρονος χθες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών.

Σε γενόμενο έλεγχο στον 40χρονο που κινούνταν πεζός, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία βάρους 12,52 γρ.

Επίσης, από αστυνομικούς του Ρ Φεραίου, συνελήφθησαν στο Βελεστίνο ένας 43χρονος Αλβανός να οδηγεί Ι.Χ.Ε. και ένας 19χρονος Έλληνας να οδηγεί δίκυκλο στερούμενοι και οι δύο άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση