Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα 
ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα 

ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα 

Στις για τον εντοπισμό της 12χρονης ανήλικης υπηκόου Βουλγαρίας που αναζητείται στη Βρύναινα συμμετέχουν εθελοντές της ΕΟΔ ς της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και κλιμάκιο της .
Ομάδα οκτώ διασωστών από το τμήμα έρευνας και διάσωσης της ΕΟΔ ς, με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό, συμμετέχουν στις υπό τις οδηγίες του διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνα, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές της ΛΕΔ και έχει ενημερωθεί και η Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι, η νεαρή κοπέλα η οποία και στο παρελθόν έχει φύγει από το σπίτι της και μάλιστα αρχές του 2021 είχε μείνει μια ολόκληρη ημέρα κρυμμένη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο χωριό μέχρι να εντοπιστεί, έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι της για να πάει στο μίνι μάρκετ του χωριού, αλλά δεν επέστρεψε και έκτοτε αγνοείται.

ια τον εντοπισμό της έχει κινητοποιηθεί η οικογένειά της, καθώς και οι αρμόδιες Αρχές, Αστυνομία και καθώς κι εθελοντές της ΕΟΔ και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και ομάδα της ΕΜΑΚ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση