Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα 
ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα 

ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα 

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της 12χρονης ανήλικης υπηκόου ς που αναζητείται στη Βρύναινα συμμετέχουν εθελοντές της Μαγνησίας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και κλιμάκιο της .
Ομάδα οκτώ διασωστών από το τμήμα έρευνας και διάσωσης της Μαγνησίας, με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό, συμμετέχουν στις έρευνες υπό τις οδηγίες του διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνα, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές της Μαγνησίας και έχει ενημερωθεί και η ς.

Υπενθυμίζεται ότι, η νεαρή κοπέλα η οποία και στο παρελθόν έχει φύγει από το της και μάλιστα αρχές του 2021 είχε μείνει μια ολόκληρη ημέρα κρυμμένη σε εγκαταλελειμμένο στο χωριό μέχρι να εντοπιστεί, έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι της για να πάει στο μίνι μάρκετ του χωριού, αλλά δεν επέστρεψε και έκτοτε αγνοείται.

ια τον εντοπισμό της έχει κινητοποιηθεί η οικογένειά της, καθώς και οι αρμόδιες Αρχές, Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς κι εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και ομάδα της ΕΜΑΚ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση